Camera Fix – o aplicatie din App Store care promite sa rezolve problemele camerei terminalului iPhone 5

  V-am spus ca terminalul iPhone 5 are o problema cu a sa camera care v-ar putea strica pozele facute in vacanta sau in cadrul unui eveniment. Practic in momentul in care indreptati terminalul spre o sursa de lumina puternica, veti observa un halou violet in partea in care acea lumina este prezenta, Apple afirmand ca problema nu este de fapt o problema, ci un lucru perfect normal. Multa lume nu este de aceeasi parere, iar in App Store a aparut o aplicatie care promite sa rezolve totul foarte simpli si usor.

Some shots on the iPhone have a problem of chromatic aberration which alters photos displaying a blue-violet halo. This app contains a filter, depurple, which eliminates this problem with a few simple taps. CameraFix also contains other useful filters that allow you to fine-tune shots extremely quickly:

  • Depurple – Eliminates violet halos
  • Sharpen – Increases definition
  • Vibrance – Emphasizes colors
  • Auto White Balance

  Camera Fix se numeste aceasta aplicatie, ea foloseste un algorimt software pentru a elimina acel efect violet si a imbunatati poza, insa vorbim de o post-procesare, deci exista sanse mari ca acea poza sa aiba o calitate mult mai scazuta. Desigur ca aceasta este o metoda simpla de a rezolva o problema derantajanta pentru multa lume, iar aplicatia este disponibila la pret minim in App Store, deci nu aveti motive sa nu o incercati macar. Aplicatia functioneaza nativ doar pe iPhone/iPod Touch-uri.

Thanks to M.

Pretul initial:
Numele:
Camera Fix

0.89

s





Developer: 01design srl
Categoria: Photo & Video


Descriere: + + + The first app to solve the purple-fringe problem on photos + + +

Some shots on the iPhone have a problem of chromatic aberration which alters photos displaying a blue-violet halo. This app contains …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.5 Mb