PassHack iti permite sa ascunzi aplicatiile native ale iOS fara a face jailbreak

  Acum o saptamana de zile v-am prezentat acest sistem care va permite sa ascundeti aplicatiile native ale iOS fara a face jailbreak, iar astazi va prezint un sistem asemanator, facut in baza aceleiasi idei, insa combinat cu PassBook. Practic la baza sistemului sta aceeasi metoda temporara de ascundere a aplicatiilor, insa dezvoltatorii PassHack s-au gandit sa complice putin lucrurile introducand aplicatia PassBook in ecuatie. Indiferent ce sistem utilizati, rezultatul va fi exact acelasi, doar metoda de implementare difera.

  Pentru a utiliza PassHack trebuie sa accesati aceasta pagina de pe propriul iDevice, sa apasati butonul Get PassHack, sa adaugati acel Pass in aplicatia PassBook, sa deschideti aplicatia PassBook si acel pass, sa apasati butonul gri i al acelui Pass, sa faceti scroll in jos si sa dati click pe link-ul corespunzator aplicatiei pe care doriti sa o ascundeti din Springboard. Dupa accesarea link-ul va trebui sa instalati acel profil afisat pe ecran, apoi o eroare va fi prezentata intr-un mesaj, apasati Done si butonul X al aplicatiei pe care doreati sa o stergeti.

  Aceasta este intreaga procedura, ea este valida doar pana la resetarea terminalului, deci o utilizatori cu gandul ca o veti pierde rapid. Metoda functioneaza exclusiv iOS 6, si este compatibila cu toate iDevice-urile.

Thanks to G.