Iata de unde poti cumpara iPhone 5 in aceasta noapte

  Maine iPhone 5 va ajunge oficial in magazinele din Romania, insa in aceasta seara doi operatori de telefonie mobila vor organiza evenimente de lansare a dispozitivului si il vor pune in vanzare incepand cu ora 0:00. Cosmote si Vodafone sunt acesti doi operatori, Orange alegand sa nu faca vreun eveniment asemanator si sa nu puna in vanzare terminalul chiar din aceasta noapte. Deocamdata ambii operatori au anuntat organizarea de evenimente doar in Bucuresti, deci nu stiu daca in alte orase din tara se va intampla ceva asemanator, insa sansele sunt destul de mici.

  In cazul Cosmote, evenimentul de lansare va avea loc la magazinul din Bd. Magheru, Nr. 35, vis-a-vis de statia de metrou Piata Romana, iar in cazul Vodafone, evenimentul va avea loc la magazinul Vodafone Experience amplasat in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Incepand de maine magazinele Orange si Cosmote din tara vor incepe sa comercializeze iPhone 5, iar in cazul Vodafone-ului nu stiu detalii, insa teoretic ei ar trebui sa aiba dispozitivul in toate magazinele.

  Nu uitati sa faceti poze pe la evenimentele la care mergeti si sa ni le impartasiti trimitandu-le prin email la zaone@idevice.ro. Preturile terminalelor la abonament le gasiti in acest articol si va reamintesc faptul ca acum toti operatorii vor vinde iPhone 5 doar abonatilor sau celor care incheie un abonament nou.

UPDATE: Se pare ca si la Vodafone-ul din Piata Unirii, Cluj Napoca, se va organiza un eveniment de lansare.

UPDATE 2: Vodafone are mai multe magazine deschise in Bucuresti.

69 COMENTARII

  1. @zaone: la vodafone afi cotroceni este lansarea i5 dar nu se stie daca stocul care va fii comandat astazi la ora 16 va ajunge pana la miezul noptii, dar se spune ca acest vodafone va fii deschis pana la ultimul client care poate sta chiar pana la ora 10 dimineata 2 noiembrie cand are data maxima de livrare ca ora acel stoc. Deci cine a facut precomanda mai mult ca sigur in afi cotroceni intre orele 00:00 – 10 va putea sa isi ridice produsul

  2. Imi puteti pune, va rog, ce culoare vi se pare cea mai frumoasa la acest termial? Ca sunt indecis ce culoare sa-mi iau..Va multumesc.

  3. @Dorel: amandoua am avut ocazia sa le vad…destul de grea decizie. Eu zic sa iei ce gasesti pe stoc si daca sunt amandoua combinatiile chiar nu stiu ce sa zic.

  4. Parca negru ala, da mai frumos..eu sunt fan culorii albe..am avut 4s alb, galaxy s3 alb..si as vrea si asta sa fie tot pe alb, desi unii zic ca e prea feminin si ca negru e mai masculin..Oricum, o sa urmez sfatul tau, Serban. Multumesc!

  5. info: orange Baneasa ar avea doar 50 de buc. si acelea precomandate si doar la abonament nou, shop-ul din Victoriei ar avea mai putine buc. – sursa sigura – urmatorul val nu stie exact cand va ajunge 🙁

  6. Am primit SMS cum ca telefonul este la curier si va fi livrat in 48 de ore. Eu sper sa fie doar un termen maxim, si sa fie livrat in 24 de ore, adica maine, precum au promis.

  7. Odata cu aparitia preturilor la operatori plus magazinele online au mai scazut preturile la bisnitarii nostrii. Aseara vindea un bisnitar din Alba Iulia IPhone 5 cu 3000 de lei. Ce m-a socat era ca stia de posibilitatea sa nu te poti conecta la 4G, fiind aduse din State.

  8. Stie cineva vreun program care sa permită blocarea unui nr de telefon: de exemplu nu vreau sa mai fiu apelat sau sa primesc mesaj de la un anumit nr?(ps.pt android am găsit un program care permite acest lucru,iar in momentul in care nr-ul blocat suna la numărul de pe care a fost blocat intra un robot care zice ca numărul nu este alocat..-iar la mesaj apare ca s-a trimis dar defapt nu se trimite) același lucru l-as dori si pt iOS daca știe cineva ….

  9. Omule intelege ai intrebat daca CINEVA stie acel lucru. Nu ai intrebat la ce ora incepe!
    Si 2 administratorul acestui site a pus deja o stire si anume ca evenimetul va incepe la ora 00:00

  10. Tocmai am vb cu cei de la Cosmote si pretul de abonament va fi acelasi cu pretul de portare, pentru doritori. In plus dau si bonusuri la portare.

  11. Iată de unde NU poți achizitiona iPhone5 !!!…De la Germanos Brasov nu se poate obține nimic.Am sunat adineauri si habar nu au dacă si când vor primi terminalul sau documentația macar!Desi pe site-ul oficial Cosmote.ro sunt afisate preturile abonamentelor cei de la Germanos NU ȘTIU NIMIC INCA !!!Halal servicii in Romanica asta!!!

  12. Da cu incepere de la ora 00:00 si tine pana la ultimul client, iar daca ultimul client sta pana la 10 dimineata maxim are produsu 100%. Atunci e ora maxima data de vodafone catre depozit in care sa fie livrate produsele. Deci am zis ORA MAXIMA, adica se poate sa ajunga si in timpul noptii tinand cont ca este deschis in AFI si bonul fiscal este deja emis.

  13. In Bucuresti, Vodafone a dat drumul la 4G (in jurul pranzului, in zona centrala). M-am jucat pe un iPhone 5, netul mergea fabulos, parca eram pe desktop-ul de acasa …

  14. La Vodafone o sa fie multa lume care o sa se uite prin geamuri si cam atat, aduna baietii multi bloggeri sa se uite la cabral.
    @Mircea: Mai si mint oamenii. Aia de la Cosmote-ul din Magheru ieri spuneau ca nu se organizeaza nimic diseara.
    @Serban: Nu, la Vodafone evenimentul incepe pe la 22:00, parca, la 0:00 il pun in vanzare.

  15. am sunat la orange si am prelungit abonamentul , inainte aveam 29 euro acum l-am facut de 51 pentru ca oricum platesc pe luna cam 250 lei. Mi-au dat 1000 pct si astfel am o reducere de 178euro. din pacate nu mai pot face comanda online pentru stocul s’a epuizat. Vroiam sa va intreb daca exista sanse ca sa’l gasesc la vreun orange shop in afi sau plazza maine?

  16. cum spuneam si mai sus, pt. cei care vor sa-si ia de la orange situatie e grea acum in primul val(stoc) dau prioritate celor cu ab. noi, foarte aiurea si stocul este mic, sunt curios daca a fost cineva sunat cu precomanda din vreun shop pt. prelungire! anyone?

  17. @Goe tocmai am fost sunat de cei de pe Victoriei, Orange.
    Am facut rezervarea saptamana trecuta pentru unul de 64GB black, abonament nou, client nou.
    Am fost sunat fix acum 20 minute de cineva de acolo sa-mi zica ca maine pot veni sa-l ridic si sa inchei contractul cu ei.

    Din cate mi-a spus, era ultimul. Probabil de 64GB. Si da, am promis doua beri daca mi-l rezerva..so o sa ii le dau.

  18. Este sigur ca poti cumpara in seara aceasta de la vodafone afi fara rezervare si precomanda?? mie mi-au zis ca este doar de prezentare azi in afi, sow …

  19. Am sunat la Cosmote si mi-au spus ca pot achizitiona I5 16gb la prelungire de abonament (cel de 29 euro de la lansarea I4) cu pretul de 1200 RON.

  20. Bine bine si dc iau din alta parte la liber,dupa trebuie sa merg la cosmote(ca acolo am abonament)si sa le cer nano sim,ar trebui sa-mi dea nu?am abonament la ei

  21. @Radu vorbesti de abonamentul de 29 euro Cosmote Smart L ? eu vreau sa imi prelungesc abonamentul si ziceau acum cateva luni ca imi fac reducere de 50euro la achizitionarea unui nou tel

  22. Confirm cele spuse de Radu ! Tocmai am inchiat discutia cu un operator de la Cosmote si intradevar mi-a confrmat ca la prelungire de abonament pe doi ani, ATENTIE “abonamentul COSMOTE SMART L nu cosmote L, pretul final al unui iphone 5 16GB este de aprox 1200 ron in functie de cursul euro. BRAVO COSMOTE !!!

  23. @BeWild
    Oferta de pe site este pentru Smart L, la iPhone5 16GB, este de 1649RON, de ce alta reducere ai mai beneficiat, sa ajungi la 1200RON? Merci.

  24. @Mihai

    Probabil ca, Cosmote si-a dat seama ca TREBUIE sa-si fidelizeze clientii existenti platitori de abonament, pentru a-i pastra!!! Eu fac o prelungire de abonament, nu un contract nou. Sunt client cu abonament cosmote de aprox 8 ani. Acum 2 ani mai exact pe 17 dec. cand s-a lansat i4, am platit mai mult pe telefon cu abonament decat un client care incheia un contract nou. Nu e normal ca eu, care sunt client de 8 ani sa platesc mai mult decat unul care nu are nici o treaba cu Cosmote. Parerea mea !

  25. Eu fac prelungire la ab de 29 de euro pe care am luat un iphone 4 si imi fac reducere 650 de lei la iphone 5 , nu pot sa ma plang de cosmote 😀

  26. Curios, eu vreau sa imi fac portare, si primesc doar o amarata de reducere de 49.6e pentru abonament pe un an, si 37.2e pentru 2 ani de abonament, nimic altceva… La orange ofera o graoza…si chiar nu stiu ce sa fac in cazul asta, aveti sfaturi?

  27. @bewild

    Daca pot sa-mi recuperez si 100 de ron lasata garantie cand am facut abonamentul probabil il voi lua la 900 de ron 😀

  28. Prelungire la vechiul abonament explore raman cu aceleasi beneficii adica 1.5 gb trafic 220 de min nationale etc la pretul de 28.5 euro + telefonul la 999 ron. Traiasca cosmote 😀

  29. @rfx
    Totusi nu cred ca vei benefica de aceste discount-uri daca ramai pe abon.explore de 28.5 euro. Cu siguranta vei beneficia de toate astea daca treci pe Cosmote Smart L. Parerea mea 🙂

  30. Sper ca din cei care s-au dus la evenimentele organizate de Vodafone si Cosmote, sa posteze si pe-aici sa ne spuna si noua ce noutati sunt, afara de cele pe care le stim.

  31. gresit ! eu am comandat 2 buc. de la Cosmote la liber …. sper sa le si livreze …momentan cica au doar alb pe stoc … care il iau la nevasta-mea … iar eu astept ica pt. ala negru … dar nu mult …

  32. Tocmai ce m am intors de la Afi(mai exact de la lansarea oficiala Vodafone) dar sincer sa fiu sunt tare dezamagit,in ditamai magazinul au fost expuse 5 terminale (toate negre) cu toate ca m am dus chitit sa vad unul alb.Am stat,am butonat telefonul(este extraordinar de rapid si se vede dif dintre 4s si 5 sa nu mai vb de dif dintre 4 si noul iphone),s-a mai putut testa noul internet 4g(asta m a facut fericit , chiar este aproape instantaneu) DAR si nu in ultimul rand cand sa ies am vazut ca si ARSIS( partener Vodafone) era deschis si vindeau de zori noile telefoane unde era si expus unul negru pe care l am studiat ca nu ma grabea nimeni si SURPRIZA exact la imbinare unde e vechea problema se cojea ,se vedea ft putin culoare de dedesubt.NU recomand culoarea neagra celor pretentiosi si celor care tin la aspect.Cine vrea un telefon care se zgarie mai usor si care nu o sa aiba probleme in cateva ore,sa si ia alb.Imediat cum am vazut telefonul zgariat,i am intrebat pe cei de acolo de cand era expus(avea si folia pe display) si mi au spus ca de aprox. o ora,deci e exclus ca cineva sa l fii zgariat!N-as vrea sa vb de abomamente, sunt extrem de mari SI cer avansuri de pana la 1300 ron (pers juridica) .Cam atat….

  33. Din pacate nu am intrebat daca exista oferte pt ziua lansarii,dar tipul de la Arsis a fost tare amabil si mi a aratat oferta(cea cunoscuta de pe siteul Vodafone),in schimb am fost uimit cand mi a spus ca fiecare client,indiferent ca e persoana juridica sau persoana fizica trebuie sa plateasca o garantie care este restituita peste 6 luni (garantia se modifica in functie de tipul abonamentului si era oricum de MINIM 400 ron ).La MARELE magazin VODAFONE nu prea aveai cum sa te bagi in seama cu operatorii(“fugeau” din stanga in dreapta dar nu i am vazut sa discute cu posibilii clienti).MULTA RECLAMA(inteleg ca este foarte importanta reclama dar nu trebuie pusa pe primul loc ca de aia au pierdut atat de mult) ,usor usor ma indrept iar spre ORANGE.

  34. Sunt in fata magazinului Cosmote din Brasov, si mai am 7 minute pana se deschide. Am sa revin cu update cu privire la pretul final la prelungire de abonament, pentru i5

  35. Ma intreb, oare, o fi lume care sa se inghesuie sa achizitioneze telefonul, asa cum au facut aseara la Cosmote? Unde am observat din postarile lor pe Fb, ca s-a dat si de baut, si de mancare..cred ca mai mult de aia era asa multa lume.Urati-mi noroc, sper sa prind si eu un iPhone 5, alb..si o sa revin cu detalii..Sper sa nu bat drumul degeab pana pe Magheru..macar daca nu au telefonul pe stoc, sa ma indrume spre alt magazin care sa-l aibe..

  36. Am luat i5 aseara de la vodafone. Nu aveam precomanda. Am avut bon cu nr 3x, insa multi cu numere mai mici nu s-au prezentat, iar dupa mine nu mai ramasesera multi…
    Nu s-a inghesuit lumea, desi se plangeau ca au avut foarte multe precomenzi.

  37. Hats. SUNY fericitul posesor al i5 la super prettily de 997 Ron . In mod normal la prelungire de abonament pretul e de 1200 Ron doar ca eu am Mai dus 3 telefoane buy back si am mai primit inca 204 ron reducere. Inca o data Bravo COSMOTE

  38. Daca isi cumpara cineva de la Orange,cu abonamentul nou as vrea sa ne spuna si noua daca a trebuit plati ceva in avans,cat costa telefonul si ce abonament.Pt cei care si-au luat,sa le folositi cu drag!!!

  39. Chiar ciudat ca nici macar youtube nu e facut sa suporte 4″ si se vede tot pe 3.5″. Eu stiam ca cei de la google fac aplicatie speciala si pt i5