2 noiembrie 2012 a marcat cea mai mare lansare de produse Apple in Romania

  Ieri compania Apple a lansat o sumedenie de produse in foarte multe tari de pe glob, insa in tarisoara noastra avem probabil o premiera, ieri fiind lansate simultan cele mai multe produse ale companiei Apple. iPhone 5, iPad Mini, iPad 4, MacBook Pro Retina Display 13 inch si Mac Mini 2012 au ajuns in magazinele din Romania, si vorbim despre 5 produse importante pentru Apple care pot fi achizitionate la preturi decente in tara noastra.

  Desi vorbim despre un lucru bun, trebuie mentionat faptul ca aceasta lansare a fost destul de dezorganizata, lansarea a 5 produse diferite simultan garantand faptul ca unele dintre ele nu vor ajunge in atentia consumatorilor. iPhone 5 a fost starul acestei lansari, iPad Mini l-a urmat, insa iPad 4, MacBook pro Retina Display 13 inch si Mac Mini 2012 au ramas uitate pentru ca in tara noastra consumatorii nu au puterea necesara pentru a achizitiona mai multe produse Apple noi in acelasi timp.

  Ma bucur sa vad ca Apple aduce noile sale produse atat de repede in Romania, ar fi bine daca le-ar trimite si in numar destul de mare, astfel incat ele sa ajunga pentru toata lumea.