iPhone 5 – cel mai bun iPhone facut de catre Apple – marturiile utilizatorilor

  iPhone 5 a fost lansat pe 21 septembrie, atunci multa lume s-a plans din cauza design-ului, din cauza zgarieturilor cu care erau livrate unele dispozitive si din cauza altor probleme adiacente ale iOS-ului. 26 octombrie 2012, Orange si Vodafone deschid sesiuni de precomenzi pentru iPhone 5, lumea se plange de preturi, numarul de comenzi depaseste orice asteptari, la lansarea din 2 noiembrie putine unitati sunt disponibile in magazinele fizice, iar magazinele online raman fara stocuri.

  3 noiembrie 2012, zeci de utilizatori se declara foarte multumiti de terminalele cumparate deja si ma bucur sa vad ca multi dintre voi si-au schimbat parerea despre dispozitiv. Marturiile utilizatorilor, adica ale voastre, le puteti citi in comentariile acestui articol. De la iPhone 4 incoace nu am mai vazut atat de multa lume intr-adevar multumita de un iPhone si cred ca abia in 2014 voi mai vedea ceva asemanator.

28 COMENTARII

  1. Abia in 2014? De ce nu si in 2013? Poate odata cu lansarea 5s , va fi si mai reusit.Nu cred ca Apple va lansa un nou iphone cu diagonala mai mare de 4 inchi sau il va face mai subtire de atat deci cred cu tarie ca 5s va fi complet din toate punctele de vedere.Sa speram ca vom vedea chipul A6x si un ios spectaculos cu 90% din tweakurile din cydia ce extind functionalitatea , integrate in ios direct.

  2. E un telefon bun. Imi plac ambrele camere. Imi place A6-le, am facut 1646 de puncte in Geekbench 2. Imi plac noile casti, se aud mai bine si au un bas placut. Ecranul e mai luninos si culorile sunt mai calde. E parca prea usor, 4 si 4S sunt mai grele si tocmai de asta se simt in mana mai bine.
    Sunt cam dezamagit de faptul ca muzica se aude mai incet. Si apropo de asta, poate imi spune cineva, de vre un tweak cu care sa mai dau boost up la volum.
    El este LTE, dar parca si internetul 3G prinde viteza mai mare.
    Astept cu nerabdare o solutie jailbreak. Abia atunci am sa il vad ce fel de treaba face.

  3. A observat cineva ca acum imei-ul telefonului este scris pe spatele lui? E ca si cum ar fi personalizat fiecare tel… Poate zaoane face un post cu acest lucru

  4. la mine partea ciudata este ca nu imi apare ceasul cel nou de la Caile Ferate Elvetiene pe iPhone 5, dar pe tableta este ……………….:(

  5. Este IMEI si pe spate ca sa il poti vedea si cand nu mai ai baterie sau din diferite motive nu poti vedea in iOS.

    Voua cum vi se pare volumul in i5?

  6. Partea nasoala este ca daca o sa vrei sa schimbi partea din spate in caz ca se sparge sau e zgariata prea tare,nu o sa mai ai acelasi imei

  7. Cand a aparut iphone 5 am zis , pfoaii iar nu au adus astia ceva wow … e de ajuns sa ti o data iphone 5 in mana si iti vei da seama ca au adus ce se putea mai bun , ca design este o bijuterie … din pacate nu dispun de bani sa dau 4s si sa iau iphone 5 , asta e .

  8. Da pacat ca nu poate face zaone un review detaliat la iPad Mini si pt romani, ca asa altfel sunt atatea prin alte situri. Este ceva superb, este deajuns pt day by day use, Nu este pt cei care au nevoie de performante maxime gen dezvoltatori de aplicatii “next gen” cu performante high end sa zic. Dar pt restu…nu prea vad cum se mai poate vinde iPad2 sau chiar si restul tabletelor de 7-8″ in cazul in care pretul nu este o problema.

  9. iPad dupa cum ati sesizat nu este ceva nici stralucit , dar nici mediocru.
    Apple a facut niste studii de piata foarte detaliate.
    A observat ca peste 90% utilizeaza tableta iPad in chestii slabe dpdv al solicitarii hardware.
    Adica un cont de email-doua, socializare , browsing , filme si putina muzica.
    Asta e argumentul pentru care nu au facut ceva super performant cu o gasca de nuclee.
    Adica daca 95% sunt multumiti iar restul de 5% nu sunt si vor laptop-uri super performante , Apple a inteles rapid ca iPad era prea mare pentru o poseta si in concluzie succesul e inevitabil odata cu lansarea tabletei iPad Mini.
    Credeti ca aveti nevoie de 4 core pt a vedea un film sau ceva email/muzica?
    De aceea iPad mini va fi un succes de piata incontestabil.
    Cu sau fara pixelii lui mos Craciun studiati la microscop. 🙂

  10. Probabil nu s-a rezolvat problema la voi, eu nu m-am mai jucat cu el, la mine functioneaza dupa ce-i bag o sursa puternica de lumina in senzor. E posibil sa rezolvati problema daca faceti un restore si nu puneti backup.

  11. Noi observatii, bateria tine ceva mai mult, in schimb pe 3G este aceeasi poveste ca la 4s, se consuma forte repede, sunetul in timpul convorbirii este incredibil de curat, fara zgomot de fond, pe 4s din cand in cand depinzand de zona mai apareau alieni pe fundal, castile sunt incredibile, foarte clare, bass puternic si volum mult mai mare. Un alt aspect imbucurator, datele pe 3G mult mai rapide, iar pe 2G spre surprinderea mea se incarca mult mai repede. Pe 4s cand primeam un mail trebubuia sa trec pe 3g ca sa pot sa vad repede continutul, altfel putea sa dureze si 10 min, acum nu mai este nevoie in 20-30 sec maxim se incarca si continutul. Faptul ca este mai usor un alt aspect foarte important, deja eram dependent de casti pentru ca era incomod sa tin telefonul la ureche pentru convorbirile mai lungi de 5 min.
    Desi multi au spus ca nu este mare diferenta intre 4s si 5 se pare ca lucrurile sunt cu totul altfel.

  12. Doresc sa achizitionez varianta pe negru insa tot vad pareri negative legate de zgariturile care apar foarte usor sau vin direct din fabrica cu ele, este o problema generala sau cazuri izolate?, am vazut pe ishield.ro o folie care ar acoperi si lateralele, merita luata folia asta sunt bune cele de la ishield ? sau sa ma indrept catre varianta pe alb ?