Rovio publica un ultim gameplay trailer pentru Angry Birds Star Wars inaintea lansarii oficiale (Video)

[youtube]http://youtu.be/dXzMN9pbxCE[/youtube]

  Pe 8 noiembrie Angry Birds Star Wars ar urma sa fie oficial lansat in App Store, insa pana atunci cei de la Rovio publica un ultim gameplay trailer pentru toti cei interesati. In clipul video de mai sus aveti prezentata creatia celor de la Rovio, impreuna cu cateva noutati pe care le veti putea descoperi in jocul care cu siguranta va fi apreciat de extrem de multa lume. Titlul va fi disponibil in toate App Store-urile din 8 noiembrie, pretul de achizitie fiind de 0.89€ pentru versiunea dedicata iPhone/iPod Touch-urilor si 2.69€ pentru versiunea dedicata tabletelor iPad.

6 COMENTARII

  1. E genial. Isi merita astia fiecare banutz (Rovio). Stiu sa te faca sa iei jocul… evident, mai putin pe romani. noi suntem mai ai `dreacu` si le luam moca de pe cidya, ca ne invata zaone cum. Lasand gluma, Rovio are creativi buni si management in stilul Apple, adica orienta 100% pe rezultat de succes. Nu fac jocuri doar ca sa aiba 300 in appstore si android or symian. 10 si bune. Si maxim de succes. bravo lor.

  2. @decuadi Zaone defapt sustine cumparare aplicatilor iar jocul intradevar este genial , singurul Angry Birds care imi place 🙂

  3. @TUTUROR : care sunt primele 2 cuvinte din a 5-a propozite de-ale mele? Bun asa. Sunt fericit ca am incheiat polemica de mai sus si pe cele potentiale din viitor.
    Multumesc si o seara buna.

  4. […]   Angry Birds Star Wars, jocul pe care Rovio l-a promovat in mod constant de cateva saptamani de zile, a fost lansat in sfarsit in App Store Romania pentru posesorii de iDevice-uri. Titlul are drept tema Star Wars-ul, celebrele pasari au fost concepute pentru a reprezenta personajele celebrei serii, iar daca este sa vorbim despre gameplay, atunci va spun ca Rovio a facut in joc o combinatie a stilurilor implementate in seria Angry Birds lansata pana in prezent in App Store. […]