Siri vs Google Voice Search (Video)

[vimeo]http://vimeo.com/52497584[/vimeo]

  Daca mai aveati nevoie de o comparatie video in care Siri sa nu se prezinte chiar atat de grozav in fata Google Voice Search, ei bine in acest articol o aveti. Asistentul celor de la Apple raspunde greu la comenzi, insa de el se ocupa un alt membru al echipei de conducere din cadrul companiei si in viitor timpii sai de raspuns se vor imbunatati semnificativ.

 

16 COMENTARII

  1. Asistentul de pe Andronic a apărut ca si o copie a celui din iOS, ca tot ce a făcut Google oricum. Înainte de Siri nimeni nu stia ce e asistent, înainte de iPhone nimeni nu stia ce e scrol, pinch… Etc deci lăsa ți ma cu Android si Google chiar daca iOS nu e perfect

  2. Mike you are “on it” ca si siri, e jalnic, regret 4s ul si imi este si mila sa il chinui pe siri cu intrebari, sa nu il pun in incurcatura

  3. Mike: vorbeşti aiurea, nu s-a născut tot ce ştii tu cu apple, habar nu ai, înainte de iphone, exista windows mobile, în care erau posibile multe lucruri care nici acum nu există în iOs.
    M-am săturat de toţi puştii care cred ca înainte de iphone nu exista nimic şi mai ales care nu au treabă nici cu gramatica limbii române.

    E jenant!

  4. Imi place de tine, zaone, ca tot timpul incerci sa fii optimist fata de tot ce tine de Apple.
    Din ce se vede in clip, e clar superior Android-ul, si chiar si vocea pare mai placuta. De ce? Pentru ca are in spate Google, cel mai puternic motor de cautare din lume, cu ani multi de experienta. La fel ca si Google Maps fata de Apple Maps. Sa fim optimisti ca pe viitor poate Siri va fi mai bun si sa nu uitam si util in Romania.
    Iphone 5 e fantastic ca telefon, pacat ca incepe sa fie lasat in urma de soft.

  5. @Mike Te rog frumos sa taci. Scazi iq-ul intregii pagini cu comentariul ala. Nu cumva Apple a inventat si motorul de cautare? defapt, oare inainte de iOS exista telefonie mobila? din cate am inteles inainte de Apple cel mai avansat dispozitiv electronic era un aparat de radio, nu? Nu cumva asa e? Huh?

  6. Mike, prietene, esti penibil. Voice recognition e folosit pe PC-uri de…cel putin 15 ani, iti trebuia doar un microfon. Pe mobile,daca stii, si Nokia avea modul de recunoastere a vocei. Mi se pare normal ca tehnologia sa evolueze pana in stadiul de azi, dar nu mai manca rahat ca Apple a inventat Luna.
    Daca tu de-abia cand a aparut iPhone ai invatat ce e ala scroll (care se scrie cu doi de “L”,de altfel), zoom si mai stiu eu ce termeni tehnici care sunt utilizati de pe vremea cand umblam pe 486, sincer….ca sa fiu gentil….impusca-te.

  7. @zaone. Apple are o maaare problema. Fata de proprii clienti. Siri e disponibil pe Iphone 4s, 5 si cred Ipad 3 si 4, dar nu sunt foarte sigur. Si cu restul? Am Ipad 2 si Iphone 4, luate noi, dupa ce a aparut Siri pe 4s. De ce nu oferi si la astea aceeasi compatibilitate, ca resurse au sigur. Google Voice Search-ul merge pe tot, inclusiv pe Iphone. La fel si Google Maps. Si sunt si mai bine puse la punct.
    E o problema de atitudine in primul rand. A nu-ti dezavantaja proprii clienti, fideli pana la un anumit punct. Nu stiu cat de repede va recupera Siri, ca de 1 an si de cand a fost lansat, nu a facut progrese decat in a spune scorurile meciurilor….in SUA.
    Google are serviciile astea gratis care sunt un beneficiu adus omenirii, indiferent de platforma.
    O sa imi iau Ipad 5 pentru ca tabletele Android sunt net inferioare, dar ca si telefon, ma cam doare sufletul sa dau 750 de euro p ceva din ce in ce mai slab ca soft.

  8. Este o problema, asa fac toate companiile. De ce conteaza la Apple atat de mult? Pentru ca are produsele cele mai populare. De restul nu le prea pasa cuiva.

  9. Sunt de acord cu @Madalin! S Voice (chit ca nu il suport) e mai placut si pare mult mai precis si rapid. Din ce vad, Apple incearca sa se desprinda total de restul lumii (scoate Google Maps, schimba procesoarele Intel cu cele proprii, etc). Sper ca totul va fi bine pe viitor! Go Johny Ive!

  10. Mike , ești un copil … Mi-as fi Dorit ca vitata ta sa înceapă de la 286….
    Nokia cu scrool ? De 10 ani in urma si nu numai … Ai multe altele …

  11. Bai inteligentilor e corect nu Apple a inventat toate aceste tehnologi Apple a stiut sa le foloseasca si nu imi ziceti voi mie ca daca nu exista IOS-ul prostia asta de android ajungea aici ,cred ca inca apasam cu stylusul sa rupem ecranele pe windows mobile .Bravo Mike

  12. Și eu sunt parțial de acord cu Mike. Da, a existat voice search înainte de Siri (chiar pe iPhone) numai că Siri a fost primul care a părut inteligent și implementat în așa fel încât să ajungă la mulți urilizatori. Da, au existat zoom și scroll înainte de iPhone dar recunoașteți că toți ați fost uimiți când ați văzut cât de ușor și natural se face pe iPhone. Era o minunăție să vezi cum se mărește imaginea când tu doar desparți 2 degete. Păcat că nu vedeți la ce progres a dus iPhone-ul. Chiar și la un an de la apariția primului iPhone era ceva unic, care este foarte ușor de utilizat, care îți recunoaște mișcările pe ecran foarte ușor…