Sondaj: Care este limita maxima pentru dimensiunea ecranului unui smartphone?

  Desi credeam ca Samsung a impus o limita in ceea ce priveste dimensiunea ecranelor pentru smartphone-uri si 5.5 inch ar fi marimea peste care niciun alt producator nu va trece, insa cei de la ZTE au alte planuri. Nu stiu cat de multa lume ar fi interesata sa foloseasca un smartphone care este aproape la fel de mare precum o tableta, insa sunt sigur ca se vor gasi destui chinezi cu maini mici care se vor chinui sa foloseasca ecranuld e 5.9 inch al ZTE-ului, iar distractia incepe cand ii vedeti tinandu-l la ureche.

Acestea fiind spuse…


32 COMENTARII

  1. 4.5 pt smartphone …ce e dupa as numi phablet (cum e cazul lui note ) mie personal mi-a placut ca si gadget ,are chestii chiar interesante cum ar fi spre ex sa iei note cu s-penul …dar nu se mai poate incadra in denumirea de telefon mobil sau smartphone din cauza dimensiunii !

  2. De fiecare data, e o MANIE. A fost mania telefoanelor mici, s-au dus cu ele pana cand nu mai puteai sa apesi tastele. Acum e mania telefoanelor cu touch screen imens, o sa treaca si asta. Cum si-au revenit du dimensiunile telefoanelor, or sa se potoleasca si cu dimensiunea ecranelor.
    Parerea mea, este ca se lupta in zadar. Cand or sa apara hologramele, n-o sa mai conteze dimenziunea FIXA a unui display conventional, avand in vedere ca dimensiunea hologramei va putea fi ajustata dupa necesitati.

  3. Pentru mine, un smartphone cu display de 4 inch e perfect dar as accepta si maxim 4.3 inch. Peste 4.3 inch mi se pare “phablet”.

  4. Clar, display-ul preferat ca marime la un smartphone, este al lui 4s. Restul este doar prosteala si manelism. Ce rost are un tel cu display de 5.9…??? Pentru asta sunt tablete, leptoape….

  5. Maxim 5″. Desi pentru circa doua luni am detinut un Note,tocmai ecranul mai mare m-a incantat. In tren,la serviciu,in metrou,etc. conta. Dar ca volum era cam mare,in final l-am dat. Acum iP5 este minimul acceptabil pentru navigat pe net.

  6. Daca nu exista tableta si apple nu inventa acest produs..probabil ca smartphone ar fii putut sa fie si de 5.5″. Dar din moment ce s-a inventat tableta si pe langa asta s-a inventat si tableta mai portabila ex ipad mini, nexus 7 etc nu prea mai vad rostu telefoanelor cu ecran mai mare de 4-4.3″. Daca iti iei 5″ smartphone nu ai experienta perfecta nici ca telefon dar nici ca tableta.

  7. Părerea mea este ca nu trebuie confundate/încurcate smartphoneurile cu alte deviceuri. Cred ca maxim 4″ este suficient.
    Acum, ca vrem sa avem totul si toate intr-un singur device, este alta problema. Dar având in vedere ca este vorba de smartphones, 4″ mi se pare normal.

  8. 4,2- 4,3 MAXIM,nu am votat si ma mir ca nu avem aceste optiuni de votare.Adica vorbim de telefoane totusi si am optiune de 6.1cand de la 7 incep mini tabletele

  9. Am 4.3 si mi se pare ideal. Pot sa ma obisnuiesc si cu 4.7 dar mai sus nu m-as duce, deja e incomod in buzunar si imposibil de folosit cu o mana.

  10. Daca ai si un 10″, sigur te opresti la 4,7. Daca n-ai, e bun unu de 6,3″, si nu-ti mai trebuie nimic. Eu am 10″, dar votat 6,3″.