p0sixninja lucreaza la dezvoltarea unei noi metode de a face jailbreak pentru iPhone 5 si iPad 4, a facut progrese importante

  M-ati intrebat in ultimele zile cand va fi lansata o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 6/6.0.1, iPhone 5, iPad 4, iPad Mini, iPhone 4S, etc, insa deocamdata nu stie nimeni o data exacta. Ceea ce stim totusi, este ca in momentul de fata Chronic Dev Team lucreaza la dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 6/6.0.1 si p0sixninja face acelasi lucru. El incearca sa dezvolte o metoda complet noua de a exploata iOS-ul, el spune ca ea nu a mai fost incercata si ea ar putea aduce un bootrom exploit pentru viitoarele solutii de jailbreak.

  Desigur ca nimeni nu stie ce face p0sixninja, insa el sustine ca lucreaza singur in momentul de fata, deci indiferent ce va face, nu pare sa fie ajutat de cineva. Daca p0sixninja ar putea descoperi un bootrom exploit si l-ar face public, atunci exista posibilitatea ca iDevice-urile actuale sa poata fi untethered jailbroken in viitor indiferent ce versiune a iOS va lansa Apple. Desigur ca deocamdata avem doar vorbe si nimic mai mult, insa in trecut hackerii au demonstrat ca pot face orice daca au motivatia corecta.