Butonul Lock al unor terminale iPhone 5 se strica dupa doar cateva saptamani de utilizare (Video)

[youtube]http://youtu.be/mJCWclKl9_4[/youtube]

  Orice dispozitiv nou lansat pe piata are probleme, iPhone 5 este disponibil de o peste luna in cateva zeci de tari de pe glob si inca are probleme cu unele componente implementate de Apple. Saptamana trecuta v-am spus ca ecranul refuza sa mai perceapa atingerile daca miscam rapid degetele pe el, iar acum va spun ca butonul Lock refuza sa mai functioneze dupa cateva saptamani de utilizare, iar in clipul de mai sus aveti prezentata problema.

  Practic butonul functioneaza doar daca este apasat doar intr-o anumita parte a sa, o apasare normala neinregistrand vreo actiune si aceasta problema imi aduce aminte de iPhone 4 si al sau buton Home care refuza sa functioneze corect tot dupa cateva saptamani de utilizare. Problema este desigur hardware si singura modalitate de a o rezolva implica trimiterea terminalului in service pentru inlocuirea butonului.

25 COMENTARII

  1. nu ii relevant ce ne arata baiatul in filmultetul leui, ba kiar mi se pare nerealist si rautacios(o fi vreun angajat samsung) pt k ar montata bumperul si probabil din cauza lui nu poate apasa pe buton.

    parerea mea 🙂

  2. Exact asa am patit si eu. Am avut noroc ca sa intamplat dupa 2 zile ce l-am cumparat si mi-au schimbat telefonul imediat… O alta problema : daca te uiti din lateral la display la voi se vad pixeli ? De exemplu : in contacte?

  3. Samsung a platit si plateste pentru astfel de bloguri, a atacat toate componentele iphone5 in afara de procesor pe care oare cine produce? 🙂
    Eu am i5 si nu are nici o problema-functioneaza perfect! Poate am noroc si am ales singurul care e ok :)))

  4. Facatura, daca dorea sa demonstreze ca nu functioneaza putea sa-i scoata bumperul si sa ne convinga ca intr-adevar nu merge.

  5. Ce imi place cand se aduna toti ganditorii si filozofii lumii pe acest blog si discuta conspiratiile care stau in spatele acestor video-uri. Orice telefon poate avea probleme si asta nu inseamna neaparat ca e invinuita compania care le produce pentru ele. Sunt defecte de fabricatie si se puteau intampla oricarui telefon. Dar hai sa mai gasim un motiv pt a arunca pietre in samsung. Deja geniile astea de deasupra mea sunt in faza finala de spalare pe creier, cand totul este conspiratie impotriva apple si apple nu poate gresi. Cata ignoranta.

  6. Cat de tare poate sa fie,samsung e de vina ca nu merge butonul la iphone 5,e de vis,imi plac la nebunie argumentele astea:))….
    Dar oare nu este vina apple?lacomia si goana dupa $$$ este atat de absurda incat renunta la componente de calitate de la firme consacrate in favoarea pieselor ieftine si de proasta calitate de la diferite firme indoilenice!!!!!
    Nu in niciun caz asa ceva nu este posibil ci samsung e de vina,el baga strambe,no comment….

  7. Eu zic ca nu Apple e de vina. Extraterestri de la Samsung ce au intrat cu ozn-ul in vulcanul di Mexic si fac telefoane “Designed for Humans” au stricat butonul.

  8. este de la bumper parerea mea, l-a folosit asa, si acel bumper poate nu este un bumper oem de la ei .. eu am patit si la alte telefoane sa folosesc huse, si in timp , sa constat ca butoanele nu mai functioneaza ok, si aici vorbesc despre anumite butoane care au fost acoperite sau apasate intr-un mod altfel decat au fost ele proiectate sa fie folosite

  9. @Doc Sau cum ar zice “domnul” Victor Ponta: “Butonul lock al terminalelor iPhone 5 se strica dupa doar catea saptamani de utilizare. Sper ca Basescu e fericit acum” :))

  10. Eu am exact aceeasi problema ! am trimis saptamana trecuta un iPhone 5 alb de 64 gb cu problema asta ! astazi mi-a venit altul nou si cu aceeasi problema !

  11. a reusit cineva sa il repare? aceiasi problema am si eu.. imi functiona doar cand apasam in stanga se pare ca acum numai functioneaza nici in stanga…

  12. tocmai ca mi s-a blocat si mie acel buton…e mort,….ma duc la orange la garantie cu el…..asta inseamna sa ai garantie si sa te doara la cur :p :)))

  13. A reusit cineva sa repare butonul? L’a dus la service? Cat a costat? La mine merge doar daca apas foarte tare si mai in stanga. Ma enerveaza la culme.

  14. @stavros Tie ti-au schimbat telefonul la orange sau l-au reparat? Si eu am probleme cu butonul home si mai am garantie la orange pana in martiei. Astept un raspuns. ms

  15. Si eu am aceeasi problema 🙁 am un iphone 5 si inainte cand apasam pe butonul lock mergea doar in partea stanga fara sa apas foarte tare , acum trebuie sa apas tare , tare 🙁 si nu stiu ce sa fac . . L-am primit cadou de la o ruda din Germania si mi-a trimis decat Cutia cu Telefonul si accesoriile , adica tot in afara de factura etc. Garantia pe baza de imei o am pana in martie 2014 . daca stie cineva mai multe,cum as putea sa rezolv problema , sa ma contacteze si pe mine . “””Facebook : Alin Gabriell “””” sau la numarul de telefon 0740200351 . va multumesc din suflet , anticipat !!!!