iPad 4 nu atrage interesul romanilor

  iPad 4 Wi-Fi Only a fost lansata in Romania impreuna cu versiunea Wi-Fi Only a iPad Mini, insa doar cel din urma produs este deocamdata indisponibil pentru achizitie in majoritatea magazinelor online. Uitandu-ma in cateva dintre cele mai importate magazine online, am observat ca iPad 4 poate fi cumparata pe loc, in timp ce tableta iPad Mini este livrata abia la cateva zile dupa plasarea comenzii, iar asta denota ca interesul clientilor nu s-a indreptat spre iPad 4.

  Era de altfel logic, ca iPad Mini sa fie mult mai interesanta pentru utilizatori, mai ales ca vorbim despre un produs nou si nu despre unul doar putin imbunatatit de catre Apple. Vineri versiunile 4G ale iPad 4 si iPad Mini ar trebui sa fie lansate in Romania, e putin probabil sa gasiti in magazine unitati, insa magazinele online le vor pune cu siguranta in vanzare.

13 COMENTARII

  1. Pe mine unul,ma interesează mai mult iPad 4 decât iPad mini,tocmai din cauza rezolutiei,contează enorm pt mine prezenta Retina display-ului,plus ecranul mai mare e si mai bun pt navigare pe net ai de vizionat filme HD.

  2. L’am butonat si eu azi, toate bune si frumoase. De asemenea am butonat si un mac retina … Se sacadeaza in draci in scolling in safari …

  3. Adevarul e ca iPad mini cucereste pe multa lume in ciuda performantelor nu tocmai stralucite.
    Morala este urmatoarea : era un sector de piata neglijat ,pe care Apple l-a inteles dupa ce pe piata s-au vandut milioane de tablete chinezesti pe 7 inchi .
    iPad 4 nu are cum sa atraga deocamdata …

  4. @djcata Sincer seara e mult mai comod sa te uiti la un Serial in pat pe iPad decat la TV …anyway eu am facut upgrade la iPad 4 si nu vad nicio diferenta in utilizarea zilnica fata de 3

  5. Eu am iPad 2 si am sa cumpar iPad 4 imediat ce apare in varianta cu 4G. Cred ca upgrade-ul merita din plin, insa cu o tableta care are numai WiFi (iPad 4 care se gaseste acum in Romania are doar WiFi) nu am ce sa fac.

    La fel cu iPhone-ul. Am versiunea 4, vreau 5-ul, dar s-a gasit pe piata doar varianta de 16 GB, ori mie imi trebuie 32 sau 64 (probabil ca nu voi opta totusi pentru 64 din cauza pretului mare).

    Abia astept ca aceste produse sa apara cu adevarat, sa fie disponibile.

  6. Singura situatie in care un ipad 3 nu a avut suficienta putere de calcul a fost la decodarea/rularea unui film full HD (mkv/h264) cu sunet DTS (test efectuat doar pt a afla limitele). Sunt curios cum se descurca un ipad4 in aceeasi situatie. Dar cine se uita la un film full HD cu DTS pe tableta in mod uzual? 🙂 Altfel nu vad nici un motiv serios in a schimba un ipad-ul 3 cu 4.