Pentru prima oara in 2 ani de zile p0sixninja face progrese in procesul de descoperire a unui bootrom exploit extrem de important

  In weekend v-am spus ca p0sixninja lucreaza la o metoda indedita de a face jailbreak iDevice-urilor noastre, unii au inteles prostii si au spus ca el are deja un bootrom exploit, insa realitatea este diferita. MuscleNerd a infirmat aseara ca P0sixninja ar avea asa ceva, fostul hacker al Chronic Dev Team a confirmat informatia, insa sustine ca se apropie de a face un dump bootrom-ului iDevice-urilor. Procedura de aflare a informatiilor detaliate despre bootrom nu a mai fost realizata de 2 ani de zile, dar p0sixninja sustine ca este aproape de a face asa ceva.

  Daca el are dreptate, atunci exista sanse mari ca un bootrom exploit pentru chip-urile A5/A6 sa fie descoperit de catre el, si daca acest lucru se va intampla, atunci le vom putea face tethered jailbreak in viitor indiferent ce versiune a iOS va lansa Apple. Desigur ca deocamdata avem doar vorbe si nimic concret, insa p0sixninja e genul de hacker caruia ii place sa se laude si nu este exclus ca in viitorul apropiat sa vedem de la el o dovada a faptului ca a reusit sa faca un dump bootrom-ului iDevice-urilor lansate recent.