Scott Forstall este prezentat ca fiind angajatul Apple care semana cel mai bine cu Steve Jobs

  Scott Forstall a fost concediat din pozitia de SVP al echipei care dezvolta iOS-ul in cadrul Apple, acum este un consilier al CEO-ului Tim Cook si desi unii nu erau multumiti de modul in care se comporta fostul SVP, altii il lauda. Conform unor fosti angajati importanti ai Apple, Forstall era SVP-ul al carui stil de conducere era cel mai apropiat de cel al lui Steve Jobs, unul dintre ei avand curajul de a ii atribui denumirea “domnul Apple” pentru modul in care cunostea compania.

The word that worried me the most in the press release was in the first sentence. The word was “collaboration”. Close your eyes and imagine a meeting with Steve Jobs. Imagine how it proceeds and how decisions are made. Does the word collaboration ever enter your mind? Not mine. I’m just sitting there on pins and needles waiting for the guy to explode and rip us to shreds because we phoned it in on a seemingly unimportant icon.

  Forstall nu era iubit la Apple, avand deseori confruntari cu alt vicepresedinti, insa aceasta caracteristica il apropie atat de mult de Steve Jobs, fostul CEO facand daor ce dorea, fara a tine cont de parerile altora. Se pare ca Forstall lucra la fel, multi nu erau foarte multumiti de acest stil de conducere, insa pe de alta parte unii considerau ca Forstall este succesorul pe care Steve Jobs ar fi trebuit sa il lase la conducerea companiei, insa stim cu totii ca lucrurile nu au stat asa.

  Mai multe informatii puteti citi pe blogul unui fost inginer senior al Apple si intr-un interviu al unui fost director.