iPad 3 vs Samsung Galaxy Tab 10.1 vs Microsoft Surface RT – comparatie detaliata a ecranelor

  Cei de la Microsoft au afirmat acum cateva saptamani de zile ca ecranul Microsoft Surface RT ar fi mai bun decat cel al iPad 3 sau iPad 4, desi are o rezolutie mult mai mica. Desigur ca nimeni nu putea crede asa ceva, insa cei de la Display Mate s-au gandit sa-i compare ecranul cu cel al iPad 3 si Samsung Galaxy Tab 10.1, iar mai jos aveti rezultatele obtinute de catre ei. Per total Retina Display-ul din iPad 3 a iesit invingator in fata celui implementat in Microsoft Surface RT, insa pierzatori aici sunt cei de la Samsung.

  Ecranul tabletei Microsoft este bun, se apropie foarte mult de Retina Display si daca ar fi avut o rezolutie mai buna, atunci probabil ar fi oferit imagini mai clare, mai frumoase. Versiunea Pro a Microsoft Surface are un ecran 1080p, va fi interesanta o comparatie intre el si Retina Display, iar daca adaugam noul ecran al Galaxy Nexus 10.1, atunci avem fata in fata tabletele cu cele mai bune ecrane disponibile acum pe piata.

3 COMENTARII

  1. Romanul e interesat sa aiba ultimul racnet de tableta. O cumpara si apoi isi da seama ca face browsing si cateva joculete pana se plicitiseste si o vinde.