Nokia Here pentru iOS, iata primele imagini

  Aseara v-am spus ca Nokia va lansa in curand in App Store o aplicatie numita Nokia Here care va permite utilizatorilor sa inlocuiasca iOS 6 Maps fara prea mult efort. Aplicatia va oferi informatii despre trafic, va ghida pietonii catre locatii, are turn-by-turn navigation si o functie numita Around Me care afiseaza atractii si business-uri din preajma locatiei voastre. In teorie aplicatia suna grozav, insa partea proasta este ca ea este conceputa in HTML 5, a fost gandita pentru a fi utilizabila online si de aici vor aparea primele probleme.

 

  Daca iOS 6 Maps este facuta in baza tehnologiei vectoriale si are o limita de cache foarte mare, aplicatia Nokia Here nu este gandita astfel, informatiile vor trebui reincarcate la fiecare zoom sau schimbare a locatiei, deci va consuma destul de mult trafic de internet. Chiar si cu aceasta limitare data de internet, partea buna este ca aplicatia va permite salvarea hartilor in terminale pentru utilizarea ulterioara, insa trebuie sa va asigurati ca aveti destul spatiu la dispozitie.

  Nokia Here cred ca va fi in final o alternativa buna pentru iOS 6 Maps, asta desigur pana ajunge Google Maps in App Store.