iPad Mini 4G si iPad 4 4G vor fi disponibile pentru achizitie in Romania incepand de maine, iata preturile

  Maine in tara noastra vor fi oficial lansate tabletele iPad Mini 4G si iPad 4 4G, ele completand lista tabletelor iPad noi care sunt disponibile in Romania. Preturile acestor produse le stim de mai bine de o saptamana, reselleri de produse Apple publicandu-le pentru a sti cat avem de platit in eventualitatea in care nu dorim o versiune Wi-Fi Only a tabletelor. Teoretic noile modele ale iPad Mini si iPad 4 ar trebui sa fie disponibile in mai multe magazine mari din tara, insa daca doriti sa cumparati rapid un model, atunci va recomand unul dintre link-urile de mai jos.

iPad Mini Wi-Fi Only

iPad Mini 4G

  • iPad Mini 4G 16 GB negru – 2277 RON;
  • iPad Mini  4G 16 GB alb – 2277 RON;
  • iPad Mini  4G 32 GB negru – 2769 RON;
  • iPad Mini  4G 32 GB alb – 2769 RON;
  • iPad Mini  4G 64 GB negru – 3249 RON;
  • iPad Mini  4G 64 GB alb – 3249 RON;

iPad 4 Wi-Fi Only

iPad 4 4G

  • iPad cu Ecran Retina (4) 4G 16 GB negru – 3107 RON;
  • iPad cu Ecran Retina (4) 4G 16 GB alb – 3107 RON;
  • iPad cu Ecran Retina (4) 4G 32 GB negru – 3594 RON;
  • iPad cu Ecran Retina (4) 4G 32 GB alb – 3594 RON;
  • iPad cu Ecran Retina (4) 4G 64 GB negru – 4073 RON;
  • iPad cu Ecran Retina (4) 4G 64 GB alb – 4073 RON;

33 COMENTARII

  1. Nesimtire crunta! Emag-ul si restul importatorilor de produse Apple sunt la pragul superior al nesimtirii. In conditiile in care la americani produsele astea s-au lansat la aceleasi preturi, la noi s-au scumpit cu 20%.

    Sa le ia cine doreste.

  2. Emag e de kk. acum 2 zile pretul unu scaner era de 478 ron iar acum e 599 ron.
    Nu mai zic ca Luni plasasem comanda si Miercuri i am sunat sa i intreb cat inseamna cele 2 zile lucratoare.Raspunsul, pa stiti nu il avem pe stoc, dureaza 2-3 zile wtf.

  3. “Prost nu e ala care cere” – legea de baza a comertului romanesc.
    emagu zic pe site ca il au in stoc si e disponibil, deci se face comanda de acum.
    e tentant oricum, de inlocuit ala mare cu ala mic .

  4. Exagerate preturile. Mi-as fi luat iPad mini 4G, dar la ce stie sa faca, e o jucarie mult prea scumpa. O sa-mi cumpar cand ma dau banii afara din casa, asa ca mai astept.

  5. Da si eu astept sa ma dea banii afara din casa. Daca o sa ma trezesc cu vreo 3 gramezi pe balcon, poate ma duc sa-mi schim iPad 2-ul, pana atunci mai trebuie sa treaca cateva secole.

  6. Decât un ipad4 de 32 gb(16 e cam putintel,64 e exagerat de scump) mai bine un laptopiset dell inspiron de 17″ ecranul,6giga rami,1giga placa video,hard de 640 gb,etc la 2950 lei(l-am vz ieri la Auchan),deci cat un ipad4 de 32 wifi only!!! Sincer,mai mult de 1800 de lei nu merita pt ceea ce ofera,părerea mea.

  7. Hotie pe fatza la Emag ! urmaream zilnic pretul la un iPhone 4S 16, si o data la 3-4 zile ba ii scadea pretul cu 100 de lei ba ii crestea pretul.

  8. Cu totii au marit preturile acum pentru a putea “reduce” pentru Black Friday. Chiar credeati ca atunci cumparati produsele mai ieftin ? le luati la acelasi pret ca cu 2-3 sapt inainte de Black Friday.

    Iar pretul este mai mult decat nesimtit la iPad mini + 4g. Este aproape dublu pentru varianta de 16 gb + 4g. Mai bine mai pui 400 ron si-ti mai iei o tableta.

  9. De când a fost cumpărat ( eMag ) de arabi aia sau obraznicit rău . Aproape toate produsele se scumpesc , nu le au pe stoc si astepti mult si bine sa-ți fie livrat produsul. Prețurile la iPad-uri sunt f mari

  10. Decât iPad mini 4g,mai bine nexus 7 3G 32GB la 300 euro.Ma gândeam si eu sa imi iau un mini dar la bani astia poți lua aproape / nexus 7.

  11. Oameni buni la preturile astea merita sa te urci in avion si sa te duci la Londra sa iei orice Ipad sau mini! Iesi mai ieftin si faci si o excursie!Nu este nicio exagerare este verificat.Pleci dimineata si seara esti acasa.Depinde de sansa pe care o ai la avion.Eu am gasit bilet cu 49 de euro!Mama lor de hoti!

  12. Pai preturile oricum o sa creasca saptamana aceasta, si atunci de Black Friday or something o sa puna o reducere de 20 sau 30% care o sa fie defapt pretul care o fost inainte de scumpire lol
    this is Romania

  13. @Hybrid : Eu doar spuneam așa ca fapt divers,căci ma aflu in aceasta situație,in a cumpara un Ipad4 sau un laptop in jurul sumei de 3000 de roni,si in afara de așa zisa portabilitate,nu vad nici un avantaj in favoarea iPad-ului. Îmi trebuie un device de navigatie pe net,mai un filmulet,un mail,facebuci,etc. Si oricum nu am comparat iPad-ul cu o masina de spălat sau de tuns iarba! Si banuiesc ca,ca mine sunt mulți care-si pun aceasta întrebare,chiar ai Zaone a scris un articol in genul ” poate tableta sa înlocuiască laptopisetul pt tine?” Răspunsul lui a fost evident ca NU.Punct.

  14. nu stiu ce o ardeti atata cu e-mag in sus e-mag in jos, TOATE magazinele de la noi au preturi nejustificat de mari la produsele apple, dar si la alte firme. atata timp cat sunt prosti care vor arunca cu banii, vor profita si “marile” firme de la noi de pe urma lor.

  15. sfat pentru zaone ( gratis ! )…la cati nemultumiti sunt toti de preturi, pune matale mana si fa lipit de blog un magazinas online unde sa gaseasca toti amatorii produsele Apple la preturile de afara…gasesti tu variante vizavi de transport ieftin, taxe, etc…poti face asta pentru noi ?? ma inscriu primul pe lista pentru un ipad mini 4G de 16 Gb !

  16. Oai hai sa caraim la preturi atunci, zic. Parca era vorba ca ipad 4 vine la acelasi pret cu 3 ul, dar din ce sevede aici e cu 300 de lei peste.

  17. Auziti, eu locuiesc in Anglia si aici inca nu este nici un semn de lansare a iPad wifi + 4g, defapt eu am precomandat iPad wifi + 4g si încă nu îmi arată o data de trimitere/livrare… Am sunat azi la Apple si mi-au zis ca posibil pe data de 23 dar nu este o data sigura… Mă gândesc cum poate ajunge iPad wifi + 4g in România înainte da a ajunge in Anglia? Cred ca zvonul a venit unpic cam devreme…

    In rest sunt de aceeași părere, iPad-ul in România este mai scump decât in Anglia, eu am plătit 570 de lire si in România îl iei cu aproximativ 630…

  18. Nu stiu cum in Anglia nu se gaseste.. Ca eu in magazin l am de o saptămană.. Asa l gasesti si la celelalte magazine mari de Retail gen Altex, Media Galaxy.. Toate gamele..

  19. @Maximilian Cred ca ceea ce tu ai in magazin este iPad displei retina wifi nu iPad displei retina wifi + 4g(cellular), astazi am primit confirmare de la apple ca iPad displei retina wifi + 4g(cellular) va fii livrat intre 22-26 februarie…. Deci nu vad cu de il ai tu in magazin cand nici in Anglia inca nu a fost pus in vanzare.