Hotii din Miami stiu sa produca MacBook-uri sau tablete iPad din lemn, le vand pe bani buni inconstientilor

  Dupa povestea femeii care a cumparat o oglinda crezand ca este o tableta iPad, iata ca din SUA avem acum o alta poveste in care “tamplar amator” din Miami a vandut o tableta iPad din lemn pentru 400$ unei femei. Falsul produs a fost cumparat intr-o parcare din Daytona Beach, un hot punand o bucata de lemn, deghizata intr-o tableta iPad, intr-o cutie FedEx, spunand femeii ca are nevoie de bani sa ajunga acasa si asa a reusit sa obtina 400$ de la ea pentru respectiva bucata de lemn.

A woman in Daytona Beach learned this the hard way after forking over $400 for what turned out to be a square piece of wood with a piece of glass taped on front. When police later nabbed the salesman — a Miami man with a long criminal record — they found several more low-tech Apple products in his car.  By comparison, last week’s crimes seem almost quaint. After police booked Canady — who still had an outstanding warrant in Miami — they found a number of faux-Apples in the car. A pair of MacBooks, pictured below, were made from wood covered in silver duct tape with an Apple logo carved out in the middle and a Best Buy price tag taped on back.

  Femeia a facut plangere la politie pentru inselaciune, politia a reusit sa il prinda pe infractorul care avea un cazier destul de mare si in masina sa au descoperit ceea ce vedeti in imaginile de mai sus. Mai multe bucati de lemn au fost acoperite cu banda adeziva pentru a arata precum MacBook-uri sau tablete iPad, iar daca politia nu l-ar fi prins, atunci cateva persoane ar fi platit sute bune de dolari pentru obiecte care nu valorau nici macar 10% din suma cheltuita.

  Din fericire deocamdata aceasta practica exista doar in SUA, insa nu ar fi exclus ca si alti hoti sa invete cate ceva de la cei de acolo.