Mac OS X 10.9 ar putea avea denumirea Lynx

  Salut, bine ai venit pe iDevice.ro! Daca doresti sa fii mereu la curent cu cele mai noi informatii despre Apple si domeniul IT, atunci urmareste-ne pe Facebook, Twitter, pagina de Facebook sau descarca aplicatia iDevice.ro!

Stim deja ca Apple testeaza Mac OS 10.9 in interiorul campusului sau, presupunem ca aceasta versiune va fi prezentata in luna februarie a anului viitor, insa deocamdata nu stim ce denumire ar urma sa aiba. Un zvon aparut in cursul noptii trecute ne spune totusi ca Lynx ar putea fi denumirea aleasa de catre Apple pentru viitoarea versiune a Mac OS, Mountain Lion fiind denumirea versiunii actuale. Desi informatiile vin de la o cineva care sustine ca a vazut documente interne ale Apple care certificau denumirea respectiva, e greu de spus cat de adevarat este totul.

De-a lungul anilor Apple a utilizat diverse denumiri ale animalelor salbatice pentru Mac OS-ul sau, nu ar fi exclus ca Lynx sa fie intr-adevar ales pentru Mac OS 10.9, insa deocamdata nu stim nimic 100% sigur.

CODURI DE REDUCERE de 20% pentru MII de PRODUSE!!!