eMAG va avea produse Apple la pret redus cu ocazia Black Friday

  Isteria Black Friday a cuprins Romania, iar in afara clasicelor electrocasnice la pret redus, veti avea ocazia si de a achizitiona produse Apple la preturi promotionale. Deocamdata doar cei de la eMAG si-au anuntat intentia de a reduce preturile catorva produse Apple din propria oferta, nu au specificat care vor fi acelea, insa in cursul noptii veti afla cu siguranta. eMAG va incepe promotia Black Friday undeva in cursul diminetii, si daca sunteti interesati sa cumparati un produs Apple la pret redus, ar fi bine sa fiti pregatiti pentru deschiderea promotiei.

  Probabil alte magazine online vor aplica o tactica asemanatoare maine si va voi anunta in consecinta pe masura ce promotiile vor deveni active. Toate promotiile le veti gasi aici.

UPDATE: Aici gasiti lista tuturor produselor Apple disponibile la pret promotional pe 23 noiembrie, Black Friday.

32 COMENTARII

  1. Reducere la Emag la Noul Mackbook Air de 13” I5, 1,8 Ghz, 4GB, SSD 128GB, Intel HD Graphics de la 6399,99 la 4799,99 -25% tocmai ce am primit pe email newsletterul de la emag cu produsele reduse.

    Site-ul nu merge

  2. Imi place ca nici un site cunoscut nu merge… Cel putin aia de la emag sunt mai cinstiti au bagato pisica cu un mesaj dar restu siau inchis siteurile… De la evomag nu voi cumpara in viata mea nici acum nu mia venit iphone 5 de la ei

  3. O pacaleala de vineri seara.Chiar este neagra.E unu noaptea si nu am reusit sa intru decat pe Clickshop.Daca tot sunt reduceri pe undeva poate isi cumpara si ,,marele,,Emag niste servere sa nu isi mai bata joc de noi.La Evomag la fel .Vrem sa ii copiem pe americani dar sunt vai de capul lor!

  4. 1.fratilor la emag la 5 dimineata incepi reducerile inca nu sa dat startul deci nu serverele au picat
    2. cea mai tare oferta o sa vedeti la ipad 999 ron la emag in rest nimic legat de apple ma ie un airbook daca am vazut eu bine si aici de termina gama de produse apple
    3.deci in afara de evomag , emag niciun site NU GASITI REDUCERE REALE per total sunt dezamagit de atate tamt tam si nimc!!!

  5. Zilele trecute “ochisem” o imprimanta pe emag care costa 399,99 lei… Mi-am zis sa astept ca o iau mai ieftin, ca de, e black friday… acum e la “promotie” si costa 429,99 lei… multumesc emag pentru reducerea substantiala… nu comentez alte produse, poate chiar au reduceri, insa pe mine m-au dezamagit.

  6. Dar nu sunt singurele promotii de genul de la emag,spre exemplu acum 2 saptamani am luat uat un telefon ieftin nokia asha pentru cineva,la pretul de 339 de lei,iar acum este ”la reducere” si anume la 399 de lei cica vezi doamne de la 500 si ceva,nesimtire si batjocura pe fata,o gramada de produse cu asa zisa reducere sunt listate aici…
    Cat despre faza cu ipadul 2 la 999 de lei pe pariu ca vor avea decat un singur exemplar si imediat cum dau drumul la promotie o sa scrie stoc epuizat:)))
    Pe langa nesimtirea asta mai sunt iarasi nesimtiti,de ore bune de duce cu zaharelul,stati pe faza ca bla bla bla si cand colo…..

  7. Deci, in concluzie dupa cafeaua de rigoare de la birou, mi-am piardut timpul 10 minute uitandu-ma dupa cai verzi pe pereti. Toata treaba asta fiind doar o strategie de marketing fara beneficii pentru cumparator.
    Au marit preturile cu ceva timp inainte ca sa aibe de unde sa scada. Asa e la noi in Romanica unde nu exista organ de control pe aceasta piata sa le dea niste amenzi de nu se vad…, am urmarit cateva produse la diversi vanzatori, chiar vroiam sa iau ca si cadouri de craciun pentru familie dar .. degeaba .. practic aceleasi preturi.

  8. ca fapt divers: nu se mai pot plati cu carduri din romania produse din store-urile din europa. spre exemplu elvetia, la adresa de facturare nu mai exista romania

  9. In Germania nu este generalizata treaba cu black friday, doar cateva magazine o practica si alea numai online. De ex la mediamarkt fiecare al 33-lea cumparator online primeste produsele gratuit! Asta da “reducere” 🙂