Apple cere ajutorul Tom Tom pentru rezolvarea problemelor iOS 6 Maps in ceea ce priveste punctele de interes

  In aceasta seara v-am spus ca Apple l-a concediat pe managerul care a supervizat dezvoltarea iOS 6 Maps, iar informatiile despre acest proiect continua, Tom Tom fiind aparent cooptata drept compania care va furniza informatii despre punctele de interes din hartile Apple. Cei de la Tom Tom au o baza de date foarte mare in care sunt incluse extrem de multe puncte de interes, ele le vor completa pe cele ale Yelp sau vor fi pentru prima oara prezente in anumite tari si din pacate pentru Romania vestile sunt proaste.

  Hartile romanesti din aplicatia Tom Tom disponibila in App Store nu sunt nici pe departe la fel de detaliate precum cele ale Google Maps, iGo sau Navigon, iar acelasi lucru se poate spune si despre punctele de interes. Apple este totusi interesata sa colaboreze si cu alte companii pentru includerea mai multor puncte de interes in iOS 6 Maps, deci pentru Europa ar putea alege si alti parteneri in afara celor de la Tom Tom, deci nu putem decat sa speram ca vom avea parte de atentia pe care credem ca o meritam.

  Apple foloseste deja informatii de la Tom Tom pentru hartile sale, asa ca extinderea colaborarii pentru punctele de interes este cat se poate de logica.