Iata preturile in baza carora puteti configura iMac 2012

  Astazi compania Apple a anuntat oficial ca incepand cu 30 noiembrie va comercializa iMac 2012 cu ecran de 21.5 inch, iar un reseller american a publicat preturile in baza carora vor putea fi configurate produsele. Versiunea de baza a iMac-ului cu ecran de 21.5 inch are un pret de pornire de 1299$, permite doar dublarea RAM-ului pentru 200$, iar versiunea high-end al aceluiasi produs are un pret de pornire de 1499$ si permite: dublarea RAM-ului pentru 200$, schimbarea procesorului Intel i5 de 2.9 GHz cu un Intel i7 de 3.1 GHz pentru 200$ si schimbarea HDD-ului de 1 TB cu un set up Fusion Drive pentru 250$.

  In cazul iMac-ului cu ecran de 27 inch, versiunea de baza are un pret de pornire de 1799$ si permite: instalarea a pana la 32 GB RAM pentru inca 600$, schimbarea HDD-ului de 1 TB cu altul/altele de pana la 3TB pentru inca 150$, sau schimbarea HDD-ului cu un Fusion Drive pentru 350$, ori a unui SSD de 768 GB pentru 1300$. Versiunea high-end are un pret de pornire de 1999$ si permite: schimbarea procesorului Intel i5 de 3.2 GHz cu un Intel i7 de 3.4 GHz pentru 200$, schimbarea placii grafice NVIDIA GeForce GTX 675MX cu NVIDIA GeForce GTX 680MX pentru 150$, iar in ceea ce priveste spatiul de stocare exista aceleasi optiuni precum in cazul modelului de baza.

  Apple a oferit acum o luna informatii despre preturile standard ale produselor, insa acum vedem pentru prima oara cat costa upgrade-urile.

10 COMENTARII

  1. Ce porcarie ….la 1300$ nici nu ma mira ca ma toti cei US au mac-uri…dar la noi cand aud bisnitarii(a se citi magazinele retail si online) de mac-uri isi freaca mainile si mai trec la pret un zero doua…

  2. iar incepeti ? De multa vreme produsele Apple, inclusiv mac-urile se vand la pretul din State + TVA + taxe vamale.
    Nu magazinul de la noi hotaraste asta, ci asa e LEGEA la orice produs importat.
    Mai terminati cu bisnitzarii ca sunteti obositori deja.

  3. care lege hotaraste?aia corupta si proasta din romanika?legea de aici este facuta sa fie incalcata de oamenii cu multi bani influienta iar aia saraci doar ei se supun legii de aici.

  4. Inainte sa mai comentati diferentele de preturi, verificati preturile TUTUROR producatorilor in SUA vs Europa (de vest daca vreti). Se poate observa ca toti au aceiasi politica de preturi. Schima simbolul valutei. Nu numai Aplle face asta. TOTI o fac (probabil considera ca noi avem mai multi bani decat ei)

  5. Râd la anumite comentarii, dar sa intelegem un lucru, prețurile sunt la fel peste tot, magazinele sunt Apple, sau intermediari care sunt obligați sa practice prețurile reale, diferența dintre $ si € este TVA si transport si nu tine de nivelul salariilor… Cine vrea un produs de calitate ( si garantat ) își ia un produs Apple.