iMac 2012 ar putea fi disponibil pentru achizitie incepand de astazi

  Apple a anuntat ca modelul de 21.5 inch al iMac 2012 va fi disponibil pentru achizitie in luna noiembrie, iata ca saptamana aceasta trecem deja in decembrie si produsele inca nu au aparut in magazinele companiei. Un website belgian sustine ca modelul de 21.5 inch al produsului urmeaza sa fie lansat oficial chiar astazi in magazinele Apple, insa versiunea cu ecran de 27 inch ar urma sa fie disponibila abia in decembrie. Intr-un email trimis resellerilor de produse Apple, compania spune ca stocul initial va fi extrem de limitat, deci probaibl produsul va fi achizitionat doar de catre cei care se grabesc.

  Informatiile acestea trebuie privite cu titlul de zvon, deocamdata nimeni nu stie sigur daca Apple va lansa iMac-urile astazi sau la sfarsitul saptamanii, insa avand in vedere ca vorbim despre sfarsitul lunii noiembrie, alta data logica nu prea exista.

6 COMENTARII

  1. Mamă da’ în urmă am ramas:)). Eu încă am iMac din 2006 de 17″ cu Core 2 Duo, care sincer să fiu face tot ce am nevoie. Dar un upgrade la modelul ăsta ar fii frumos.

  2. eh, marketingul ne invata ca avem nevoie de tot ce-i nou.
    Dar depinde si de ce faci tu, eu unul nu mai eram multumit nici de iMac-ul de 21′ din generatia tocmai apusa….

  3. Nu exista in tariful vamal roman taxe pt produse IT,deci nici pt orice produs Apple. Platesti cheltuielile cu livrarea (de peste ocean destul de mari) si TVA 24%, suficient cat sa nu merite ca la acelasi pret il vei gasi in Europa sau Romania.