Maine Orange Romania va incepe sa comercializeze iPad cu Ecran Retina si iPad Mini, iata preturile

  Ieri v-am spus ca Orange Romania pregateste lansarea iPad cu ecran Retina si iPad Mini, iar astazi operatorul a anuntat oficial totul, impreuna cu preturile la care puteti achizitiona tableta impreuna cu un abonament, sau la pret intreg. Tabletele vor fi initial disponibile in magazinul online si apoi in magazinele fizice, cei interesati putandu-le achizitiona chiar si in rate prin intermediul catorva banci. Desi Orange ofera abonamente cu viteze de pana la 43.2 Mbps pentru aceste tablete, ma asteptam sa vad si lansarea unor abonamente 4G pentru produse, insa este timp si pentru asa ceva.

  In prima imagine aveti preturile pentru tablete in cazul achizitionarii cu un abonament, iar in a doua poza aveti preturile produselor in cazul achizitionarii in rate. Tabletele le veti putea achizitiona maine de aici.

Începând de mâine, Orange oferă clienților săi tableta iPad cu ecran Retina Wi-Fi + Cellular. Pentru început, tableta va putea fi cumpărată din magazinul online Orange. În următoarea perioadă, va fi disponibilă şi în magazinele Orange și în magazinele selectate ale partenerilor. Fanii din România vor putea cumpăra în curând și iPad mini Wi-Fi + Cellular la tarife avantajoase, doar de la Orange, împreună cu un abonament de internet mobil.

Orange recomandă folosirea tabletelor iPad cu ecran Retina și iPad mini împreună cu abonamentele Colibri 14, Colibri 20 Special și Colibri 35, care permit clienţilor să se conecteze la reţeaua de date mobile H+, cu viteze de până la 43,2 Mbps. Totodată, clienții Orange pot alege dintr-o gamă completă de peste 40 de accesorii dedicate pe care Apple o recomandă pentru aceste tablete. Tabletele împreună cu accesoriile dedicate pot fi cumpărate în 24 de rate lunare, cu avans 0, prin intermediul cardurilor de credit CardAvantaj de la Credit Europe Bank, Banca Românească MasterCard sau a cardurilor de credit selectate BRD Finance MasterCard.

De exemplu, începând de mâine, prin intermediul cardurilor de credit de la una dintre băncile menționate, clienții Orange își pot lua iPad cu ecran Retina de 16 GB cu 32 de euro/lună, sumă care cuprinde abonamentul lunar Colibri 14 pentru iPad pe doi ani și rata lunară pentru tabletă. iPad mini de 16GB va fi disponibil la 26 de euro/lună, ceea ce reprezintă abonamentul Colibri 14 pentru iPad pe doi ani și rata lunară pentru tabletă, prin intermediul aceloraşi carduri de credit.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.orange.ro/ipad