WTF Jeans – primii jeans compatibili cu iPhone 5

  Daca v-ati dorit vreodata o pereche de jeans in care terminalul iPhone 5 sa incapa perfect, atunci WTF Jeans sunt perfecti pentru voi. O companie europeana a decis sa produca o pereche de jeans(blugi pe romaneste) care sa aiba doua buzunare din microfibra ce au dimensiunile exacte ale terminalului iPhone 5. In afara acestor buzunare, exista unul in care incape un stick USB fara nici cea mai mica problema, deci veti putea lua cu voi atat iPhone-ul, cat si stick-ul USB care il aveti prin casa.

All of us who spend more than 12 hours in front of a computer are very familiar with the uncomfortable situation with the family jewels if we are sitting in an uncomfortable pair of pants. For all of geeks out there with same problem, we have designed this special, family jewels fitting model.

  Totusi WTF Jeans sunt si special facuti pentru a va simti mult mai comfortabil atunci cand stati multe ore in fata calculatorului, iar textul de mai sus explica exact ceea ce trebuie sa stiti. O pereche de WTF Jeans costa 159$ si poate fi achizitionata de aici, pretul fiind indeajuns de mare pentru a tine la distanta multa lume.