Lansarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 6.0.1 se apropie

  iOS 6 a fost lansat de catre Apple de 2 luni si jumatate de zile, pana acum nicio solutie de untethered jailbreak nu a fost lansata pentru el, dar lucrurile incep sa se precipite. Actualizarea unor tweak-uri importante precum iFile, si interesul aratat de hackeri precum chwpn pentru actualizarea tweak-urilor si a le face compatibile cu iOS 6, denota faptul ca solutia de untethered jailbreak pentru aceasta versiune a sistemului de operare este tot mai aproape de lansare.

  Cand spun ca lansarea se apropie, ma refer la faptul ca in urmatoarele una/doua saptamani ar trebui sa o putem utiliza pe dispozitivele noastre, insa nu mai devreme. In ultima luna hackerii implicati in dezvoltarea sa au fost extrem de inactivi pe retelele de socializare, acest lucru sugereaza faptul ca ei lucreaza intens si daca totul merge bine, atunci poate pana de Craciun vom putea face jailbreak pentru toate iDevice-urile care sunt compatibile cu iOS 6.

  Anul trecut solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.0.1 a fost lansata in a treia zi de Craciun, anul acesta lucrurile ar putea avea o desfasurare mai rapida, insa totul depinde de hackeri.