Apple breveteaza denumirea Retina Display si iconita Game Center

  Salut, bine ai venit pe iDevice.ro! Daca doresti sa fii mereu la curent cu cele mai noi informatii despre Apple si domeniul IT, atunci urmareste-ne pe Facebook, Twitter, pagina de Facebook sau descarca aplicatia iDevice.ro!

  In cunoscuta tendinta de a breveta tot ceea ce misca, Apple a reusit sa inregistreze ca marca denumirea Retina Display si a brevetat iconita Game Center-ului. Cei de la PA, spun ca in anul 2011 Apple a depus cererea de inregistrare a marcii Retina Display, ea a fost aprobata abia recent si acopera o multitudine de produse electronice, fie ca vorbim despre laptop-uri sau calculatoare desktop, fie ca vorbim despre smartphone-uri, tablete, sau orice fel de alte terminale mobile.

  Cea de-a doua inregistrare a companiei Apple acopera iconita Game Center-ului, reteaua de gaming implementata in iDevice-uri de catre compania americana. Game Center-ul este utilizat de sute de milioane de iDevice-uri, Apple nu are un concurent puternic in acest segment, insa pana una alta poate restrictiona dreptul oricui de a ii folosi proprietatea intelectuala.

CODURI DE REDUCERE de 20% pentru MII de PRODUSE!!!