Huawei confirma planul privind lansarea unui smartphone cu ecran de 6.1 inch

  In octombrie v-am spus ca Huawei intentioneaza sa lanseze un smartphone cu ecran de 6.1 inch si iata ca ieri oficiali ai companiei au confirmat planul. Ecranul va fi un competitor direct al Samsung Galaxy Note II, va avea un ecran full HD 1080p de 6.1 inch, un procesor quad-core de 1.8 GHz fabricat de catre ei si 2 GB RAM. Practic Huawei cauta atentie din partea presei si nu are cum sa o obtina decat cu un terminal ridicol care cu siguranta nu va avea foarte mult succes pe piata, avand in vedere dimensiunea ecranului.

  Chiar si asa, Huawei va deveni cunoscuta in lumea intreaga, va ataca Samsung cu acest dispozitiv, si apoi va incerca sa-si transforme notorietatea in ceva pozitiv prin dezvoltarea altor smartphone-uri interesante.

17 COMENTARII

  1. Specificatiile astea sunt in ton cu ce se poarta la androidele de top pt. sfarsit de an. In afara de ecran, care este foarte mare pentru un telefon, prea mic pentru o tableta.
    Daca se vrea in lumea phabletelor si se bazeaza doar pe specificatii hw pentru a ataca Note 2-ul nu are nicio sansa. Diferenta o face software-ul.

  2. intr-adevar e mare, insa am impresia ca v-a avea succes foarte mare, speculatii de genu asta erau si inainte sa fie lansat galaxy note, si a avut succes foarte mare.

  3. nu are de ce sa calculeze succesul in functie de iphone 5 ca sunt 2 produse diferite care se adreseaza unor piete diferite, iar piata pt iphone 5 e muuult mai mare…

    ca sa fie o comparatie ok trebuie sa stii cat de mare e piata pt tel ca ip5 si cati % au ip5; la fel se face si cu piata pt note

    ca exemplu: daca piata de tel ca ip5 e de 20k oameni si 60% au ip5 si piata de tel ca note e de 15k oameni si 85% au note…poti spune ca galaxy note e mai de succes decat ip5

    cifre pur fictive, nu-mi sariti in cap 😛

  4. cand vrei sa produci un telefon nou, studiezi un pic piata si vezi daca este nevoie/cerere pentru asa ceva; iti faci niste estimari. daca sunt depasite acele estimari se considera ca este un produs de succes – cel putin eu asa vad chestia asta

  5. Deci dupa logica unora, orice e mai mare decat un iPhone e deja ridicol. Existau smartphone-uri cu ecrane de 4,3″, fiind mai scurte ca iPhone 5, si erau privite ca fiind ridicole. Acum, iPhone 5 e asa cum trebuie sa fie un smartphone! Foarte interesant! Si cand iPhone 20 va vea ecran de 6,1″ (just kidding!), o sa spuna ca de fapt aceasta este marimea ideala!

    Nu sunt de acord cu cei care vor reviewuri cu terminale Android pe acest site, dedicat iDevice-urilor, insa si fidelitatea fata de brand trebuie sa fie obiectiva. Cand se vorbeste despre vanzare de rinichi pentru a cumpara un iPhone, lucrul principal nu este cat de iubit e Apple, ci cat de usor de prostit sunt oamenii. Recunosc, am pierdut si eu mult timp iubindu-mi iPhone 3G, apoi 4, iPad 3 si iPhone 5, dar am realizat ca aceasta “relatie” nu mi-a adus decat satisfactie psihologica, in rest nu faceam lucruri pe care le-as fi putut face si imi pare rau de timpul pierdut in cautarea de aplicatii gratuite inutile.

    In timp ce utilizatorii de iDevice-uri se cred smecheri ca au inteles ce e ala jailbreak-u si cum sa instalezi niste tweak-uri si jocuri piratate, cineva rade undeva de prostia celor ce isi pierd timpul aiurea, iar ei (acei cineva) strang banii si traiesc bine!

    Sorry de off-topic si de morala inutila (pentru majoritatea), dar asta e realitatea!

  6. Am tinut recent in mana un Galaxy Note 2 si mi s-a parut extrem de urat, adica oricum il tineam nu mi se parea confortabil pentru a fi telefon. Orice ce va fi peste 5 inch cred ca este o aberatie. Nici nu vreau sa ma gandesc la cum va arata un telefon de 6,1 inch si mai ales ca e facut de Huawei

  7. despre Note 2 se poate spune ca e mare , dar in nici un caz urat …. v-am mai zis ca nu e un telefon , e ceva cum erau nokia comunicator pe vremuri , cat era de mare pe langa restul ?