Descarca iOS 6.1 beta 3 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  Saptamana aceasta Apple a lansat iOS 6.1 beta 3 pentru toate iDevice-urile ce pot rula aceasta versiune a sistemului de operare si desigur ca multa lume este interesata sa o instaleze pe propriile iDevice-uri. Daca sunteti interesati sa descarcati pe propriul calculator iOS 6.1 beta 3, atunci accesati aceasta pagina, insa va avertizez ca nu veti putea activa dispozitivul vostru decat daca aveti UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru iOS.

24 COMENTARII

  1. Daca vreti sa-l instalati fara UDID:
    1. Asigurati-va ca nu aveti Jailbreak (daca aveti dati restore)
    2. Conectati iDevice-ul la iTunes apasati shift(alt pt mac) + check for update si selectati ipsw-ul descarcat de 6.1

  2. eu prima data am dat shift + restore si am selectat versiunea 6.1 b. 3 si mia zis ca nu sunt inregistrat…asa ca am bagat iphonul in recovery mode (sleep + home…relase sleep etc. gasesti pe net) si amdat restore…dupacea am mai citit eu pe niste siteuri (zice ca merge pe itunes 10.7 dar eu am facut pe itunes 11) ca tre sa tin shift + update si mi.am facut update si a mers…tot pe acel site zicea ca primadata tre sa dai restore la 6.0.1 si dupacea la update la 6.1 …. sper ca am ajutat!!

  3. sa speram ca vine cu un baseband decodabil prin gevey. am citit pe un alb blog romanesc,ca cei de la dev team o sa o cam lase moarta cu ultrasnow,datorita faptului ca foarte multi folosesc decodarea prin imei si gevey-ul

  4. Scrie clar:
    “insa va avertizez ca nu veti putea activa dispozitivul vostru decat daca aveti UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru iOS.”

  5. Al meu e la liber, daca ii bag 6.1 merge jb ? care e problema cu activarea, doar pt cei care il au codat ? da-ti mai multe informatii ca nu sunt siguri oamenii ce ar vrea sa faca, sa il puna sau sa nu il puna. Multumesc

  6. revin cu noi informatii,merege ca curul pe iphone 4,are un lag ingrozitor cand scriu sms-uri sau cand tastez pe mess sau fb,tastez ceva si apare dupa cateva secunde..

  7. Mie imi merge ok 6.1 beta3, nu am facut restore, l am pus cu itunes 11.01, nu am telefonul blocat in alta retea si nici jailbreak..