Microsoft confirma indirect lansarea Office Mobile pentru iPhone si iPad

  Am aflat anul acesta ca Microsoft va lansa o versiune pentru iOS a celebrului software Office, iar intr-un document publicat pe website-ul propriu compania face referire la Office Mobile for iPhone, Excel for iPad si PowerPoint for iPad. Informatiile sunt disponibile in documente pe care Microsoft le-a publicat pentru a explica modul in care pot fi introduse si citite de catre Microsoft Office formatele numerice introduse de catre utilizatori in propriile documente.

  Practic noi stiam deja ca Microsoft va lansa aceste aplicatii, introducerea referintelor pentru ele vine doar sa legitimeze totul, insa din pacate ele vor fi disponibile in App Store abia in luna martie a anului viitor. Teoretic aplicatiile ar trebui sa ofere o functionalitate relativ limitata pentru utilizatori, majoritatea aplicatiilor din App Store care permit manipularea documentelor oferind deja tot ceea ce avem nevoie.

1 COMENTARIU

  1. De cand am nevoie de asa ceva! Sper sa apara cat mai repede (dupa lansare) si pe Installous 🙂 Oricum e foarte util. In loc sa car laptopul dupa mine iau tableta( mai usor )