Google Maps pentru iOS este superioara versiunii pentru Android, va fi disponibila si pe iPad, va avea o functie pentru utilizarea hartilor offline

[youtube]http://youtu.be/KEz1sSKCpIc[/youtube]

  Google Maps pentru iOS este disponibila de doar doua ore in App Store, iar cei de la Google au facut cateva clarificari in legatura cu noua lor aplicatie. Design-ul aplicatiei este foarte bine conceput, din punctul meu de vedere, si conform unui jurnalist al New York Times, Google ar fi recunoscut ca Google Maps pentru iOS este superioara versiunii pentru Android. Vorbim aici despre design si prezentare, deoarece in ceea ce priveste functionalitatea aplicatia pentru iOS a ramas fara suport pentru iPad si fara functia de utilizare offline a hartilor.

Google admits that it’s even better than Google Maps for Android phones, which has accommodated its evolving feature set mainly by piling on menus.

  Aceste mici “scapari” vor fi corectate in viitorul apropiat, cei de la Google confirmandu-i jurnalistului faptul ca vor implementa ambele caracteristici intr-un update viitor. Deocamdata Google Maps pentru iOS a multumit extrem de multa lume, era normal sa nu existe persoane care sa nu fie fericite in urma acestei lansari, insa vom vedea cum se prezinta lucrurile peste cateva zile. Acestea fiind zise, care este prima voastra impresie in legatura cu noua aplicatie?

Pretul initial:
Numele:
Google Maps

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Categoria: Navigation


Descriere: Navigate your world with Google Maps, now available for iPhone. Get comprehensive, accurate and easy-to-use maps with built-in Google local search, voice guided turn-by-turn navigation, public transport di…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.7 Mb