Ce experienta ai avut cu aplicatia Google Maps pentru iOS?

[youtube]http://youtu.be/KEz1sSKCpIc[/youtube]

  Ieri a fost in sfarsit lansata in App Store mult asteptata aplicatie Google Maps pentru iOS. Ea are functia de navigatie turn-by-turn pe care o astepta extrem de multa lume inca de acum 2 ani de zile, ea ofera aceeasi functionalitate precum versiunea retrasa dupa lansarea iOS 6, ea este mai buna decat iOS 6 Maps si chiar mai buna decat versiunea pentru Android. Chiar si cu atatea lucruri importante, nu toata lumea a fost multumita de aplicatie si am observat in comentariile articolelor de ieri ca unii dintre voi nu i-au apreciat pe deplin prezenta in App Store.

  M-am jucat putin ieri cu aplicatia, Google ar putea imbunatati cateva lucruri la ea, ar putea oferi mai multe optiuni pentru procesul de generare si selectare a rutelor, insa in rest n-as putea sa spun ca ea nu va inlocui cu succes iOS 6 Maps. Voi ce experienta ati avut cu Google Maps pentru iOS?

Pretul initial:
Numele:
Google Maps

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Categoria: Navigation


Descriere: Navigate your world with Google Maps, now available for iPhone. Get comprehensive, accurate and easy-to-use maps with built-in Google local search, voice guided turn-by-turn navigation, public transport di…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.7 Mb