Orange si I-Rewind te ajuta sa te filmezi in timp ce schiezi pe partia Clabucet

  Pentru a celebra lansarea retelei 4G LTE in Romania, cei de la Orange sustin activitatea unui startup romanesc, care a dezvoltat i-Rewind, o aplicatie pentru smartphone-uri care impreuna cu o serie de camere speciale permite schiorilor sa isi inregistreze sesiunile de schi pe partie. Cei de la Orange vor amplasa din 27 decembrie mai multe camere pe partia Clabucet Sosire din Predeal, iar schiorii care instaleaza aplicatia i-Rewind si se localizeaza prin ea isi vor putea inregistra coborarea si o vor putea revedea pe smartphone.

  Aplicatia va fi compatibila cu terminalele iPhone, nu a fost inca lansata in App Store, insa fara ea nu va veti putea inregistra coborarea, asa ca trebuie sa o cautati daca intentionati sa schiati pe piartia din Clabucet.

Bucureşti, 18 decembrie 2012. Ca urmare a lansării serviciului 4G în stațiunile de pe Valea Prahovei și cu ocazia deschiderii sezonului de schi, Orange România lansează două aplicații inovatoare pentru iubitorii sporturilor de iarnă și amenajează o zonă specială de servicii și divertisment la baza pârtiei Clăbucet Sosire din Predeal – Orange Hot Spot.

i-Rewind, una dintre cele mai avansate aplicații mobile dedicate pasionaților de schi, este lansată în premieră la Orange. Începând din 27 decembrie, mai multe camere video amplasate pe pârtia Clăbucet Sosire din Predeal vor filma din unghiuri diferite, la calitate HD, coborârea schiorilor care își descarcă aplicația i-Rewind și își autentifică poziția geografică prin GPS-ul încorporat în smartphone. La final, schiorii primesc direct pe smartphone videoclipul pe care îl pot revedea, edita, salva și arăta prietenilor de pe rețelele sociale. Aplicația a fost dezvoltată de i-Rewind, un start-up românesc pornit de tineri antreprenori români, care se bazează pe o idee originală, patentată internațional.