Siri incepe sa inteleaga mai bine comenzile, incepe sa raspunda mai bine la mai multe dintre ele

  In luna iunie cei de la Piper Jaffray au testat Siri si Google Now pentru a vedea care sistem intelege mai multe comenzi si raspunde mai bine la cat mai multe dintre ele. Atunci au fost rostite 800 de comenzi in aer liber si 800 intr-o camera inchisa, iar Google Now a iesit invingator. Acum testul a fost refacut, iar asistentul personal din iOS 6 s-a dovedit a fi cu putin mai bun decat sistemul celor de la Google. In vara Siri a inteles 89% dintre comenzi si a raspuns corect la 69% dintre ele, iar acum a inteles corect 91% dintre comenzi si a raspuns corect la 77% dintre ele.

In June he put the iOS 5 version of Apple’s voice-activated personal assistant to the test — asking her 1,600 questions, 800 in the streets of Minneapolis and 800 in a quiet room. The results left much to be desired. In the best of circumstances (i.e. no street noise), Siri correctly interpreted 89% of the questions and correctly answered 68%. On Thursday, Munster reported the results of a quiet-room (no street noise) re-test of the “improved” iOS 6 version. This time Siri understood 91% of the questions and correctly answered 77%.

  Fiecare dintre asistenti s-a descurcat bine, insa la Siri s-au vazut cele mai multe imbuntatiri si aici putem spune ca Eddy Cue isi face bine treaba si pe viitor ne putem astepta ca asistentul sa se apropie de perfectiune. Din pacate limba romana ramane o necunoscuta pentru Siri si din pacate nu putem cauta locatii in tara noastra, dar poate parteneriatul cu Forsquare va rezolva aceasta problema.

4 COMENTARII

  1. O sa mai dureze destul timp, probabil in 2-3 ani va ajunge si in Romana si probabil pe atunci si aplicatia Maps va fi mai buna pentru Romania 🙂