Iata 5 teme interesante cu care poti schimba aspectul Siri

  Siri a fost implementat in iOS 5 de catre Apple si cateva luni mai tarziu apareau primele teme care va permiteau sa modificati interfata asistentului, iar acum va prezint 5 dintre ele. Temele le puteti utiliza folosind Winterboard-ul, deci vorbim despre instalarea unei platforme care consuma nu doar resurse, ci si autonomia bateriei, asa ca prin utilizarea acestor teme sunteti constient de faptul ca renuntati la o parte dintre performantele terminalului.

1. Neurotech

  Tema v-am prezentat-o in acest articol, iar in Cydia o gasiti la pretul de 1$.

2. Neurocube

[youtube]http://youtu.be/hkvHyVWY0lY[/youtube]

  Neurocube a fost deasemenea prezentata de catre mine intr-un articol publicat acum cateva luni de zile, este mai interesanta si poate fi cumparata la acelasi pret de 1$.

3. Chalkboard

  Tema imita tablele utilizate in institutiile de invatamant, microfonul este desigur animat si interfata este mai mult decat interesanta. Tema este disponibila gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

4. Greenp0ison

  Greenp0ison Siri theme este o tema care are in centru logo-ul facut de catre Chronic Dev Team pentru solutia de jailbreak greenpois0n si vorbim despre un cap de schelet ai carui ochi se lumineaza cand Siri vorbeste. Desigur ca modificarile nu se rezuma doar la atat, deoarece tot ceea ce scrie Siri este frumos prezentat in chenare tematice, iar tema o puteti instala gratuit din repo-ul ModMyi al Cydia.

5. Siri9000

  Avand drept sursa de inspiratie HAL9000 din Space Odyssey, aceasta tema are un microfon modificat special pentru a arta precum celebra camera din pelicula, background-ul a fost special gandit pentru a reproduce efectele cunoscute de fanii robotului, iar partea interesanta este ca aveti la dispozitie si cateva sunete care pot fi activate/dezactivate de catre voi. Tema SIRI9000 este deasemenea disponibila gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.