50 de milioane de iDevice-uri si terminale Android au fost activate intre Craciun si Anul Nou

  Saptamana trecuta v-am spus ca 17.4 milioane de iDevice-uri si terminale Android au fost activate doar in prima zi de Craciun, iar acum va spun ca 50 de milioane de iDevice-uri si terminale Android au fost activate intre Craciun si Anul Nou. Cifrele sunt prezentate de catre cei de la Flurry, o companie care analizeaza sute de mii de aplicatii din App Store/Google Play si in baza lor face estimari privind numarul de terminale activate si numarul de descarcari zilnice. In ceea ce priveste descarcarile zilnice, 1.76 miliarde de aplicatii au fost descarcate in fiecare zi intre 25 si 31 decembrie, cifra fiind cu 65% mai mare decat cea a unei zile obisnuite a lunii decembrie.

Over the holiday week, Flurry estimates that over 50 million iOS and Android devices were activated, and 1.76 billion applications were downloaded. Let’s take a closer look at downloads. he final week of the year, between Christmas and New Year’s Day, grew by 65% over the early-December baseline, historically breaking through the largest single week record previously set during the same week of 2011.  While several weeks since late November delivered billion+ week download levels, the holiday week delivered a record-shattering 1.7 billion downloads.

  Anul acesta vorbim despre un record in ceea ce priveste activarile si numarul de descarcari pentru aplicatii, in SUA inregistrandu-se cea mai mare cifra pentru descarcari din App Store si Google Play. In baza acestui gen de date, putem spune ca atat Apple, cat si Samsung vor anunta rezultate financiare excelente in saptamanile urmatoare, ambele companii putand sustine ca au inregistrat recorduri de vanzari in perioada sarbatorilor de iarna.