44 COMENTARII

  1. Salut.Am incercat smecheria si ceva nu merge.Am urmat pasii intocmai iar la final dupa ce alegi ce vrei sa apara ca logo,chiar daca iti arata ca s-a salvat modificarea,pe ecranul telefonului ramane acelasi logo de operator,in cazul meu orange.Am incercat si varinta de restartare a telefonului dar rezultatul este acelasi.In concluzie,fie nu este suportat de reteua noastra fie totusi ceva nu am facut bine…

  2. Ca mentiune suplimentara,am verificat in meniul telefonului la sectiunea Operator ce versiune este instalata in prezent si din 13.0 cum era initial acum am 130,1.Stie cineva ce se poate face mai departe?

  3. Nici la mine pe orange… Ceva trebuie imbunatatit cred la vers de soft. Sa posteze cineva căruia i-a mers si sa ne zica si noua cum a făcut, cu multumirile de rigoare .

  4. Apreciez articolul suficent de detaliat dar procedura in sine prea complicata , nu mai zic ca e si putin riscanta ptr incepatori , daca mai tinem cont ca sunt alternative mult mai simple evident cu jail …puteau sa faca si ei ceva mai simplu . Parerea mea

  5. Ideea in sine este super ok am vazut si un tutorial video in care s-au facut pasii de mai sus si a mers fara probleme. La mine nu a mers din 4 incercari si am ales atat fisiere png cat si text.

  6. Foarte mare atentie la folosirea acestei aplicatii !!! De exemplu daca folositi aceasta aplicatie pe un iPad 3, iPad 4 sau iPad mini 4G in reteaua Orange pierdeti optiunea de tethering, aplicatia are fisierele carrier.plist vechi…….

  7. salveaza plist-ul original pe care il are in directorul iPad Carrier Bundles si nu plist-ul pe care il ai in idevice. De exemplu eu am in ipad mini 4g versiunea 13.5 la orange, daca ii fac update-ul cu plist-ul generat de aplicatie pierd sigur tethering-ul, crede-ma, am verificat acum plist-urile generate….

  8. @zaone nu ai inteles, in ipad am ultima varianta de plist pe care mi-o inlocuieste cu o varianta de plist mai veche, pe care nu mai am de unde s-o restaurez, varianta pe care o genereaza el ca originala nu este aceeasi cu cea din ipad, care este mai noua.

  9. Bun si eu am spus ca pe iPad ti se face update la cel mai nou carrier plist, o sa-ti apara un mesaj de atentionare. Eventual conectezi tableta la iTunes, apesi pe check for updates si o sa-ti spuna de un update pentru Carrier Bundle.

  10. Se mai ocupa cineva de intrebarea noastra, a celor care nu au carrier in lista programului? Ce putem sa facem? Am inteles ca a aparut v 0.0.6 si asta va fi ultima dar nici acolo nu este. Ar fi normal sa se gaseasca o posibilitate si pt noi. Mersi mult

  11. Fara suparare, tutorial incomplet. Poate ne explica si noua cineva ce este cu Black/White Logo (FSO_CARRIER) si etched logo (TS_CARRIER).Ce anume trebuie sa introducem acolo? Am incercat un logo la 40×40 pixel si degeaba. 🙂 am incercat si numele de etched@2x.png si black@2x.png la logo si degeaba. Nici un fel de rezultat

  12. @bLu: Dupa cum am spus si in tutorial, poti adauga png-uri precum cele pentru Zeppelin. AM scris vreo 5 articole pe blog cu link-uri catre logo-uri din Zeppelin.

  13. In tutorialul cum sa creezi zeppelin costum carrier scrie ca trebuie sa faci 3 feluri de iconite. Am gasit pe internet insa putem introduce numai doua. Am introdus numai doua. Tot nu merge. Deci ce pas este gresit?

  14. bLu si eu cer de mult ajutor pt cei care NU au listata reteaua mobila in lista programului. Pt noi ce speranta este? Mersi…

  15. Mersi bLu, dar eu nu vreau cosmote. Vreau “unite” din Rep. Moldova. Ei au pe zeppelin logos dar nu aici. Ce pot face…??? Thank you…

  16. Salut Zaone, am si eu o mica problema cu un 4s decodat cu gevey, i-am dat update de la 5.1.1 la 6.0.1 si imi recunoaste reteaua dar nu am semnal, ce trebuie sa ii fac ca sa isi gaseasca semnal?

  17. De unde ia aplicatia Carrier Bundle-urile? As vrea sa stiu ce imi instaleaza, ca daca imi baga pe gat cel cu 4G de la Oranga e aiurea.