Apple permite achizitionarea Fusion Drive-ului cu iMac-urile ce au ecrane de 21.5 inch

  Fusion Drive-ul este un sistem implementat de catre Apple in noile Mac-uri prezentate in cursul lunii octombrie, la lansare compania oferind tehnologia pentru doar cateva dintre produsele sale. Incepand de aseara, Fusion Drive-ul poate fi achizitionat si impreuna cu iMac-urile ce au ecrane de 21.5 inch, acestea fiind modelele low-end, ieftine ale seriei. Doar Fusion Drive-ul de 1 TB poate fi achizitionat in momentul de fata cu aceste modele ale iMac, versiunea de 3 TB ramanand in continuare disponibila pentru iMac-ul cu ecran de 27.5 inch.

6 COMENTARII

  1. Ceva e gresit la stirea asta si iti zic de ce: eu mi-am comandat un imac de 21.5 inch inca din decembrie de la noumax, in ziua cand a fost disponibil la ei pe site, quad i7, 16 gb rami SI Fusion drive de 1 tb combinat cu ssd de 128 gb . Ieri a ajuns la mine, asa ca nu stiu cum doar de aseara se poate lua cu fusion drive?

  2. Zaone, din cate imi aduc aminte, puteai adauga Fusion Drive la i5 la 2.9GHz si la i7 la versiunea de 21.5″.
    Eu mi-am luat versiunea entry level cu i5 la 2.7Ghz si nu aveam posibilitatea de a adauga Fusion Drive-ul pe care as dorii, pe viitor, sa-l adaug.

  3. E clara treaba, cei care deja si-au luat iMAC de 21″ base line adica cel de 2.7Ghz nu vine sau nu se putea comanda cu fusion drive. De acum incolo se pare ca se poate si mi se pare ca asa ar fi trebuit de la inceput. Noroc ca am asteptat special pt aceasta posibilitate