CES 2013: Samsung prezinta “televizorul viitorului” cu un design ciudat (Video)

  In saptamanile dinaintea CES 2013, cei de la Samsung au publicat cateva teasere in care anuntau prezentarea unui televizor nou, cu un design fara precedent si functii care vor schimba felul in care utilizatorii privest smart tv-urile. Ei bine, ieri Samsung a prezentat televizorul UDH UN85S cu ecran de 85 inch, iar in imaginea de mai sus il aveti prezentat. Practiv vorbim despre un televizor montat intr-un cadru de metal, care aparent sustine si sistemul audio de 120w, iar intreaga constructie seamana cu un fel de panou publicitar, sau o tabla scolara.

  In afara “design-ului fara precedent”, cei de la Samsung au imbunatatit partea software, dezvoltand o interfata mult mai intuitiva pentru utilizatori si implementand un sistem de comenzi vocale care ar trebui sa usureze interactiunea cu utilizatorii. Noul televizor are rezolutie 4K, adica peste 3000 pixeli, iar cei de la Samsung sustin ca nu vor oferi continut nativ pentru el, insa ofera un sistem care scaleaza continutul Full HD pentru a il afisa cat se poate de clar la rezolutia nativa a televizorului.

  Samsung UN85S9 este denumirea produsului, nu stiu daca trebuia sa vedem ceva revolutionar de la Samsung, insa putina lume a ramas impresionata.

[youtube]http://youtu.be/Cglrsj2VG50[/youtube]