Jailbreak pentru iPhone 5 cu iOS 6 vom avea abia dupa lansarea iOS 6.1, conform lui planetbeing

  Jailbreak-ul pentru iPhone 5 si celelalte iDevice-uri cu iOS 6 este unul dintre cele mai discutate subiecte ale inceputului de an si saptamana trecuta v-am spus ca solutia de untethered jailbreak pentru aceasta versiune a iOS va fi lansata abia dupa iOS 6.1. Aceasta veste venea de la planetbeing prin intermediul Reddit-ului, hackerul confirmand din nou astazi exact acelasi lucru pe contul sau de pe reteaua de socializare Twitter. Asteptarea pentru lansarea iOS 6.1 vine din cauza exploit-urilor importante care nu vor fi “sacrificate” de catre hackeri pentru a oferi un jailbreak de doar cateva saptamani de zile.

  Apple a lansat pana acum 4 versiuni beta ale iOS 6.1 si daca in luna martie nu vom vedea o tableta iPad noua, atunci ne putem astepta ca noua versiune a sistemului de operare sa fie lansata oficial in iTunes undeva in cursul acestei luni, sau a lunii viitoare. Chiar daca iOS 6.1 va fi lansat, solutia de untethered jailbreak nu va ajunge la noi in zilele imediat urmatoare, ci dupa o scurta perioada de retestare.

30 COMENTARII

  1. Zaone putin offtopic te rog: momentan pe iPad 2 5.1.1 din Cydia am toate tweaks “gratis” dar pe 4S cand va fi JB vreau sa le cumpar legal. Achizitiile raman pe contul de gmail 4 ever sau la un restore le pierzi ? Si este safe sa achzitionezi cu cardul ?

  2. Scuze de off topic, dar de vreo doua zile nu mai pot citi si trimite mail de pe iphone 4 cu 5.1.1. Cand dau pe mail se blocheaza si se inchide aplicatia sau uneori se gandeste foarte mult pana le deschide. De asemenea, nici nu pot trimite nimic. A mai oatit careva acest lucru?

  3. Ei fac foarte bine ca asteapta iOS 6.1… apple nu va introduce niciun contra-exploit… si vom avea jb dupa lansarea care sper ca va fi in ianuarie 🙂

  4. Eu inteleg altceva din versiunea in engleza : nu or sa faca publica solutia de UJB pentru ca vor sa pastreze exploiturile pentru ei (“releasing it would burn an exploit we want to save for ourselves “), si mai sus spunce clar ca asteptarea lui 6.1 nu e singurul motiv pentru care nu fac public jb-ul, celalalt e cel de mai sus. Deci concluzia e , pana nu gasesc al exploit nu o sa apara UJB

  5. Inca o traducere si interpretare mot a mot pe langa :))
    E exact cum a zis colegul de mai sus,nu vor lansa JB ca nu au exploituri,cum am mai zis si pe stirea cealalta,singurul exploit ce il au e ala de il aveau si la lansarea ios 6,deci ala e principalul motiv.Si chiar daca apare 6.1 si nu gasesc alte exploituri pe el, tot nu vor lansa JB…

  6. Eu nu stiu unde cititi voi, insa am impresia ca o faceti in crucis. Omul ala a spus foarte clar ca au un exploit pe care nu vor sa-l strice inainte ca iOS 6.1 sa fie lansat. Daca nu stiti engleza bine, sau cititi prostii de altundeva, va rog sa nu ma puneti sa explic de 10 ori acelasi lucru. In aceasta idee, aveti mai jos ceea ce a spus planetbeing, sper ca nu folositi google translate pentru traducere.
    1. releasing it would burn an exploit we want to save for ourselves so we can always get in to look at new firmware and help JB in the future, 2. iOS 6.1 is coming very soon and will likely break a small part of it anyway, there’s no point in sacrificing the many bugs it won’t break.
    Anyway, where there are 4+ bugs (that it took to get this to work), there’s gotta be one or two more so while jailbreaking is getting harder, reports of its death are highly exaggerated.

  7. zaone am un i4 cu ios 5.1.1 si as dori sa ii dau un restore !!
    imi va pune din nou ios 5.1.1 pe el sau ii va face automat update la 6.0.1 ?
    doresc sa pun tot 5.1.1 pentru a face jailbreack pe el !!

  8. Sal poate cineva sa-mi spuna si mie dc nu mai merge jailbreack la 5.1.1 am un 4s si nush dc nu-mi mai merge jailbreack multumesc anticipat !

  9. sal poate sa-mi spuna cineva dc nu mai merge installous eu am un 4s si nush de ceva timp nu mai merge :(( va rog spunetimi dak e alt program in locul lui sa-mi spuneti si mie k sunt foarte suparat pe chestia asta mai bine dau tel decat sa stau sa cumpar aplicatii si jocuri… multumesc anticipat