PodDJ, aplicatia hackerului Pod2G, este disponibila in App Store Romania (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VzdiezrSg0U[/youtube]

  Ieri v-am spus ca hackerul Pod2G a lansat in App Store prima sa aplicatie sub denumirea PodDJ. Ea este o aplicatia dedicata DJ-ilor, iar in clipul video de mai sus aveti o scurta prezentare facuta de catre Pod2G. Aplicatia este disponibila la pretul de 5.49€ in acest weekend, el urmand sa fie modificat incepand de luni, insa Pod2G nu a specificat daca il creste sau reduce. Desi unii ar putea fi tentati sa creada ca achizitionarea acestei aplicatii l-ar putea motiva pe Pod2G sa lucreze din nou la solutia de untethered jailbreak pentru iOS, eu cred ca un succes in App Store l-ar putea motiva sa faca exact contrariul.

  Puteti cumpara aplicatia apasand butonul Descarca din App Store, de mai jos.

Pretul initial:
Nume:
podDJ

5.49

s





Developer: Cyril CATTIAUX
 iPad Only
Categoria: Music


Descriere: PodDJ is a new DJ application that transforms your iPad into a real mixing engine.
Thanks to the design and the perfect fluidity of the display, you will be facing the most realistic virtual turntable you have ever seen.

Moreover, iTunes library music b…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.7 Mb


12 COMENTARII

  1. @Alex
    Asa suna pentru tine.
    Daca omul e talentat nu inteleg de ce sa nu publice o aplicatie in app store. E alegerea fiecaruia daca doreste sa o cumpere sau nu. Nu te obliga nimeni.

  2. Si dacă la lansarea jailbreak pentru iOS 6 o condiție obligatorie pentru instalarea ei este existența câtorva fisiere din aplicatia DJ pe iPhone, iPod, iPad.
    Atunci ar mai fi naspa aplicatia DJ si prețul ei

  3. Credeti ca va mai lansa un JB ? Nu risca sa-si vada propria aplicatie in cydia!

    Ramin la parerea mea ca Apple a gasit o cale catre buna lui intelegere. Si calea asta trece prin contul bancar.

  4. Eu sunt de parere ca toti hackerii ce se ocupa de jailbreak, sa nu-si mai piarda timpul si sa treaca la aplicatii, avand o experienta atat de bogata, ar face ca Apple sa nu mai semneze aplicatii prostesti. Oricum jailbreak-ul a devenit o pierdere de timp si de nervi, iar majoritatea functiilor pe care le implementeaza, sunt deja disponibile si fara.