CES 2013: Viper SmartStart iti permite sa pornesti masina folosind Siri

  Viper este un sistem complex care ne permite sa securizam, sa monitorizam si sa controlam masinile de la distanta, iar la CES 2013 compania producatoare a sa a prezentat o functionalitate noua. Functia SmartStart a Viper este acum compatibila si cu asistentul personal Siri, astfel ca prin rostirea unei simple comenzi veti porni masina de la distanta. Siri este capabil sa indeplineasca 3 functii prin Viper: sa blocheze/deblocheze usile si sa porneasca masin, toate aceste lucruri fiind indeplinite prin rostirea cuvintelor potrivite in Siri.

But yes, you can start the car from Siri. To do so, you just say “SmartStart” into Siri, and then the app will automatically load up (as will any app you tell Siri to load), and will run one of three commands: You can choose to have it lock your doors, unlock your doors, or, yes, start your car. The Viper rep set it to start a little model car in the booth, told Siri to “SmartStart,” and sure enough, when the app loaded, the little model car roared to life.

  Ideea celor de la Viper este extrem de interesanta si trebuie cu siguranta laudata, mai ales ca aplicatia lor pentru iPhone este extrem de utila pentru sistemul de control al acesteia. In Romania puteti achizitiona sistemul Viper pentru masina voastra de pe acest website, pretul variind in functie de optiunile alese si de masina.