2G Lab – Pod2G isi deschide o firma de securitate

  Dupa lansarea aplicatiei PodDJ in App Store in cursul saptamanii trecute, Pod2G nu pare interesat sa revina la dezvoltarea solutiilor de jailbreak pentru iOS, ci in schimb se concentreaza pe securitatea sistemelor de operare. Intr-un articol publicat astazi pe blogul sau, hackerul francez a anuntat deschiderea unei companii numita 2G Lab, ea fiind concentrata pe cercetarea in domeniul securitatii programelor software. Pasul facut acum de Pod2G indica faptul ca el este interesat sa isi foloseasca talentul in alte scopuri decat cele care l-au facut faimos, deci nimeni nu stie daca el va mai reveni vreodata la dezvoltarea solutiilor de jailbreak.

9 COMENTARII

  1. Voi daca ati avea un talent la ceva, ati fi geniali in acel lucru, l-ati face continuu gratis sau ati incerca sa castigati bine si sa valorificati cat mai eficient acel lucru?

  2. Bravo lui , face bani cinstit , bineinteles , gurile rele incep sa il traga la raspundere….pana la urma ne nastem liberi si avem dreptul sa ne alegem vocatia sau sa ne reorientam oricand fara a da explicatii cuiva …