Iata cum poti rula Facebook Messenger la rezolutie nativa pe iPad

  Astazi Facebook va tine o conferinta in care va prezenta fie un smartphone, fie un sistem de operare, iar impreuna cu ele ar putea prezenta si Facebook Messenger pentru iPad. Pana atunci insa, utilizatorii de tablete iPad care au jailbreak pot rula aplicatia la rezolutia nativa a tabletei facand o simpla modificare intr-un fisier. Aplicatia va rula pe intreg ecranul tabletei, insa functionalitatea ei ar putea fi afectata, deoarece aplicatia nu a fost gandita pentru a functiona in acest mod, deci ar fi bine sa va asteptati la probleme.

  Pentru a rula Facebook Messenger in mod fullscreen pe iPad trebuie sa urmati pasii de mai jos si cea mai simpla metoda implica utilizarea aplicatiei iFile din Cydia, insa puteti edita fisierul chiar pe calculator. Totul pleaca de la ideea ca aveti pe iPad instalata aplicatia Facebook Messenger din App Store.

1. Deschideti aplicatia iFile si apasati tab-ul Applications din meniul aflat in partea stanga.

2. Accesati folderul Messenger si apoi navigati catre folderul in care se afla fisierul info.plist.

3. Apasati pe fisierul info.plist, elegeti editorul text si apoi cautati intrarea de mai jos :

<key> UIDeviceFamily </ key>
<array>
<integer> 1 </ integer>

4. Inlocuiti cifra 1(corespunzatoare iPhone-ului), cu cifra 2(corespunzatoare tabletei iPad)

5. Salvati fisierul folosind butonul Save, faceti un respring sau restart tabletei si la repornire veti vizualiza aplicatia la rezolutia nativa a tabletei.

  In mare toate functiile versiunii pentru iPhone ar trebui sa poata fi accesate pe tableta, insa exista desigur posibilitatea ca unele functii sa aiba probleme.