iPhone 5S cu un cititor de amprente ar putea schimba modul in care utilizam iDevice-urile

  iPhone 5S este terminalul despre care toata lumea discuta acum, se pare ca dispozitivul va ajunge in vara pe pietele din cateva tari de pe glob si el ar putea contine o surpriza placuta. Vorbesc despre posibila implementare a unui cititor de amprente in butonul Home al terminalului, o schimbare care ar putea imbunatati modul de utilizare al iOS-ului. Apple a achizitionat acum cateva luni de zile o companie numita AuthetTec, ea fiind specializata pe dezvoltarea de sisteme de securitate biometrice, iar cititoarele de amprente erau o specialitate pentru ea.

  Implementand un cititor de amprente in butonul Home, Apple ne-ar putea permite sa deblocam terminalul prin simpla atingere a butonului, ne-ar putea permite sa cumparam/descarcam aplicatii din App Store fara a mai utiliza terminalul, ne-ar da posibilitatea de a il securiza mult mai eficient si lista poate continua. Analistii americani sustin ca implementarea unei asemenea tehnologii in iPhone 5S ar oferi companiei Apple un avantaj important in fata concurentei, si au extrem de mare dreptate.

  Un cititor de amprente un butonul Home ar face iPhone-ul extrem de cool, din nou, vanzarile ar creste exponential si Apple ar stabili un nou standard pentru smartphone-uri.