iPod-urile ar putea interpreta atingerile cu ajutorul unui nou dispozitiv Apple

  Salut, bine ai venit pe iDevice.ro! Daca doresti sa fii mereu la curent cu cele mai noi informatii despre Apple si domeniul IT, atunci urmareste-ne pe Facebook, Twitter, pagina de Facebook sau descarca aplicatia iDevice.ro!

  O cerere de brevet de inventie depusa de catre compania Apple in luna iulie a anului trecut a fost publicata recent, iar in ea compania americana descrie un dispozitiv clip-on, atasabil iPod-urilor, care este capabil sa perceapa atingerile. Conform descriei oferite de catre Apple, accesoriul ar avea functionalitatea unui trackpad sau a unui touchscreen, el inregistrand atingerile si controland dispozitivul la care este atasat fie de la distanta fie prin conectarea intr-un port fizic. .

In one embodiment, an apparatus includes a body having a bend and a user interface area, a connector adapted to couple to a corresponding connector on an electronic device, and a plurality of conductive elements. The bend enables the user interface area to wrap around a portion of the electronic device when the connector is coupled to the corresponding connector on the electronic device. In another embodiment, a portable electronic system includes a removable user interface and an electronic computing device having a display surface, where the removable user interface is couplable to the electronic computing device such that the removable user interface is disposed over at least a part of the display surface.

  Conectand clip-on-ul la un iPod, cu rotita sau fara, continutul afisat pe ecran s-ar putea micsora pentru a fi afisat sub accesoriu, ori ar putea fi afisat peste accesoriu, pentru a permite utilizatorilor sa interactioneze mai bine cu el. Practic Apple descrie o tehnologie care ar transforma iPod-urile simple in iPod-uri capabile sa functioneze in baza atingerilor, aceasta gama de produse fiind singura a iDevice-urilor care nu poate fi controlata prin atingeri.

Ascunde reclamele, discuta in noul chat, afla ce alte beneficii ai ca si membru inregistrat!