iPod-urile ar putea interpreta atingerile cu ajutorul unui nou dispozitiv Apple

  O cerere de brevet de inventie depusa de catre compania Apple in luna iulie a anului trecut a fost publicata recent, iar in ea compania americana descrie un dispozitiv clip-on, atasabil iPod-urilor, care este capabil sa perceapa atingerile. Conform descriei oferite de catre Apple, accesoriul ar avea functionalitatea unui trackpad sau a unui touchscreen, el inregistrand atingerile si controland dispozitivul la care este atasat fie de la distanta fie prin conectarea intr-un port fizic. .

In one embodiment, an apparatus includes a body having a bend and a user interface area, a connector adapted to couple to a corresponding connector on an electronic device, and a plurality of conductive elements. The bend enables the user interface area to wrap around a portion of the electronic device when the connector is coupled to the corresponding connector on the electronic device. In another embodiment, a portable electronic system includes a removable user interface and an electronic computing device having a display surface, where the removable user interface is couplable to the electronic computing device such that the removable user interface is disposed over at least a part of the display surface.

  Conectand clip-on-ul la un iPod, cu rotita sau fara, continutul afisat pe ecran s-ar putea micsora pentru a fi afisat sub accesoriu, ori ar putea fi afisat peste accesoriu, pentru a permite utilizatorilor sa interactioneze mai bine cu el. Practic Apple descrie o tehnologie care ar transforma iPod-urile simple in iPod-uri capabile sa functioneze in baza atingerilor, aceasta gama de produse fiind singura a iDevice-urilor care nu poate fi controlata prin atingeri.