Apple sustine ca instantele americane ii zadarnicesc eforturile de a isi apara tehnologiile impotriva Samsung

  In SUA Apple are deschise cateva procese intentate companiei Samsung si o decizie a unei curti de apel a determinat o reactie neobisnuita din partea avocatilor companiei. Prin refuzul de a bloca vanzarile terminalului Galaxy Nexus, Apple considera ca instalta de apel ii zadarniceste eforturile de a isi apara tehnologiile si brevetele de inventie in fata Samsung. Avocatii Apple au cerut revizuirea a doua apeluri formulate impotriva unor decizii favorabile Samsung si sustin ca refuzul de a scoate din vanzare terminalul Galaxy Nexus este contrar deciziei date de un juriu care a hotarat ca acest terminal incalca brevete de inventie ale companiei din Cupertino.

Apple says a U.S. appeals court hobbled its efforts to protect patented designs and features against copying by Samsung Electronics Co., its biggest competitor for smartphones and tablet computers. The iPhone maker has asked the full complement of judges at the U.S. Court of Appeals for the Federal Circuit to review, at the same time, two appeals seeking to block sales of Samsung products that Apple says violate its patents. Panels of three judges typically hear appeals first, with the entire court sometimes stepping in when broad legal issues must be settled.

  Samsung a castigat in octombrie dreptul de a vinde in continuare terminalele Galaxy Nexus in ciuda faptului ca s-a dovedit incalcarea unor brevete de inventie, avocatii Apple ar avea, in aparenta, motive serioase pentru a fi frustrati, insa nu pot face prea multe. Apple incearca prin toate metodele legale sa scoata din vanzare terminale ale celor de la Samsung, deocamdata nu a reusit sa faca prea multe, insa poate in viitor va avea mai mult succes.

6 COMENTARII

  1. mda….Apple totusi cred ca exagereaza…multe procese sunt absurde….pe microsoft i-a dat in judecata ca vezi doamne ei au inventat ferestrele. Acum da pe oricine in judecata pe motiv ca vai are tableta colturi rotunjite sau o anumita culoare. Sunt absurzi. Patentele software…sunt cea mai mare imbecilitate inventata de specia umana in secolul XX.
    Si aici puteti vedea si de ce: http://www.youtube.com/watch?v=yAmmtCJxJJY

    Desigur inainte sa sariti ca arsi. Eu nu ma refer doar la Apple. Si samsung si Nokia si restul au aceleasi practici de 2 bani

  2. Mda , incep sa se faca din ce in ce mai mult de ras. Cred ca mai bine se concentreaza sa repare problemele care le au la ios.
    La designe de ani buni nu au facut nimic si deja stim toti ce fel v-a arata urmatorul model , singurul semn de intrebare ramanand acela daca macar la ios vor veni cu ceva nou sau macar bun.
    Nu spun ca arata rau dar deja e din ce in ce mai plictisitor.
    Revenind la subiect , incercarile astea disperate de a pune ei monopol pe tot ce misca nu fac decat sa scada valoarea firmei in fata oamenilor. Trebuie sa se trezeasca la realitate si sa constietizeze ca niciodata nu vor reusi sa devina singurii producatori de device-uri.