Pod2G si planetbeing descopera 2 noi vulnerabilitati pentru un posibil jailbreak al iOS 6

  Dimineata v-am spus ca Pod2G si planetbeing lucreaza impreuna la dezvoltarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 6, iar acum cateva ore hackerul francez a anuntat ca doua noi vulnerabilitati au fost descoperite de catre ei. Desi vulnerabilitatile sunt extrem de importante, din pacate hackerii nu au deocamdata tot ce le trebuie pentru a publica solutia de jailbreak, insa vestile sunt bune. Nimeni nu stie cand vom avea solutia de jailbreak pentru iOS 6 disponibila, insa stim sigur ca ea nu va veni inaintea lansarii oficiale a iOS 6.1.

26 COMENTARII

  1. M-as bucura asa mult sa scoata jb si sa ceara 50$ pt cine vrea si sa-l securizeze asa bine incat sa nu-l poata sparge nimeni in urmatorul an..sa mai vad milogii de asteapta repede, bine si gratis cum se mai incordeaza..

  2. Ce ati patit comentari nu mai apar ca le sterge-ti v-am intrebat ceva nu raspunde-ti . Ati impietrit ce ave-ti pe tine Zaone te-am intrebat si nici nu ai mai raspuns spune trimite un mail zi sa nu mai scriu daca deranjez.

  3. Mario bine zici :)))Multi au iphone de la mami si tati :))) nu stiu ce inseamna 50€:))) cand o sa il ia din proprii bani atunci poate nu o sa mai comenteze:)) Intradevar dak te gandesti 50€ sunt putini pt munca care o depun pt a scoate un jb 🙂

  4. Eu de 1 an jumatate am ales sa il folosesc fara jailbreak si pot spune ca sunt f multumit. Nu as face jailbreak din nou niciodata.

  5. :)) cum scad vanzarile in cadrul companiei Apple deodata apar vulnerabilitati, baietii le descopera si uite asa …. Speram sa dea drumu si la ATV 3. Poate, cune stie…..

  6. @fear. Era o idee pur si simplu. Daca dai 700-900 de e pe un telefon se mai gasesc si cativa pt aplicatii pe care le vei putea instala ulterior pe orice device ce foloseste acel cont. Mi se pare mult mai ok decat sa pierdem timp cu jailbreak iar imediat cum apare un ios nou sa o luam de la capat. Asta ca sa nu mai vorbim de vulnerabilitate in cazul in care accesezi info importante de pe telefon, platesti cu cardul etc. Eu vad numai dezavantaje dar, evident fiecare face ce vrea cu timpul, telefonul lui.

  7. pai jailbreak-u e pt tweak-uri nu neaparat pentru aplicatii piratate. ca si daca nu ai jailbreak si cauti pe google o sa gasesti programe cu care bagi cate aplicatii piratate vrei pe iphone fara jailbreak. (sper ca nu v-am dat idei)

  8. Draga Ghiocel te înțeleg ca a venit primăvara si a rasarit unul ca tine. Eu in primul rând nu am vb ceva cu tine te-ai băgat ca musca in caciula. Stai in banca ta si vezi de lucrurile tale.

  9. Draga Ghiocel te inteleg ca a venit primavara si ai rasarit tu. Nu inteleg te-a intrebat cineva ceva pe tine de te bagi in seama ca musca in caciula. Vezi de treaba ta ca nu m-am bagat in seama cu tine intelectualule.