Apple urmeaza sa lanseze doua iPhone-uri cu ecran de 4 inch in 2013

  Dupa zvonuri privind iPhone Mini si iPhone-ul cu ecran de 4.8 inch, iata un zvon care se va transforma cel mai probabil in realitate in vara acestui an. Cei de la Digitimes sustin ca doua terminale iPhone cu ecrane de 4 inch si tehnologie in-cell urmeaza sa fie lansate in vara acestui an, iar zvonul este fara indoiala extrem de plauzibil. Apple dezvolta in continuare un iPhone ce are o diagonala mai mare de 4.8 inch, insa dispozitivul nu va ajunge pe piata in 2013, dar probabil nici in 2014.

Apple is planning the release of two iPhones in 2013 that are likely to be sized 4-inch and feature in-cell technology, according to industry sources. Previously it was said that Apple would release a lower-cost version of its iPhone with a bigger screen in 2013. But the sources claimed that Apple is indeed developing an iPhone with a bigger screen, but that will not be among the models to be lancuhed this year. One of the two versions to be introduced this year will target the midrange market segment, but both will adopt in-cell touch technology.

  In ciuda faptului ca partenerii Apple au avut probleme in a produce indeajuns de multe componente pentru iPhone 5, terminalul a avut vanzari puternice si terminalele ce urmeaza sa apara vor fi cel mai probabil la fel de populare. Daca va intrebati ce fel de iPhone-uri vor ajunge pe piata in vara, va spun ca iPhone 5S si un iPhone 5 cu 8 sau 16 GB spatiu de stocare isi vor face aparitia in ofera Apple.

16 COMENTARII

  1. Bănuiesc ca pentru a menține identitatea vizuala, nu vor schimba forma, cu excepție grosime eventual. La fel ca la Macbook, iMac, șamd.

  2. 8Gb pentru un iPhone, in special iPhone 5, mi se pare foarte putin. Pozele si filmele sunt calitative si sunt mari … din cauza asta se incarca foarte repede telefonul. Ca sa nu mai zic ca daca ai pus si 1-2 Gb de muzica si un program de navigare s-a rupt filmul.

  3. @AllexChyu:n-ai înțeles nimic,eu ziceam ca s-urile tot timpul erau mai bune decât cele fără,adica 3GS mai bun ca 3,4s mai bun ca 4 si acum cand va apărea 5s,o sa fie mai bun ca 5-ul. O sa remedieze probleme ce au fost semnalate la 5,de ex cum a fost rezolvată problema semnalului(Antennagate) la 4s fata de 4. N-ai înțeles nimic din ce am vrut sa spun,stai jos,esti pedepsit!

  4. Toti ne-am asteptat sa apara iPhone 5 si a aparut i4s, acum ca i5-ul nu a fost atat de wow sa te faca sa-l vrei asa cum l-ai vrut pe 4 (i4 consider ca a avut un mare cuv de spus in industria tel performante), si cum toti ne asteptam la un i5s, eu sunt de parere ca vom avea un i6 in interior identic cu i5, in exterior mici schimbari care sa te influenteze extrem de mult si un asa zis iphone mini ce va fi un up al lui i5 mai exact 2 telefone. I5s pret asemanator cu i4 acum, si un i6 pret de tehnologie avansata. Parerea mea! Vb un posesor de i2-i5 …i99999999 🙂