Asa ar arata un iPhone cu ecran de 4.5 – 5 inch

  iPhone Math este denumirea data unui prototip al iPhone care ar avea un ecran de 4.8 inch, iar in momentul de fata lansarea unui asemenea dispozitiv pare imposibila. Desi zvonurile sugereaza ca dispozitivul ar urma sa ajunga pe piata anul viitor, prea putine persoane cred ca Apple va renunta la comoditatea utilizarii unui iPhone cu o singura mana pentru a implementa un asemenea dispozitiv. Totusi, pentru a ne face o idee in legatura cu modul in care ar putea arata un iPhone atat de mare, cei de la iMore au facut un concept in care ne prezinta schimbarile pe care le-ar putea aduce Apple.

  Apple a reusit sa pastreze iPhone-urile populare si utile prin mentinerea rezolutiei dispozitivelor aproape neschimbata, dezvoltatorii trebuind sa faca putine modificari pentru a oferi usor si rapid aplicatii pentru utilizatori. Implementarea unui iPhone cu ecran  mai mare de 4 inch ar presupune implementarea unei alte rezolutii pentru a mentine Retina Display-ul intact si aici ar putea exista multe probleme pentru Apple. Chiar daca la un moment dat se  va gasi o rezolvare pentru aceasta problema si Apple ar putea lansa un iPhone cu ecran mare, deocamdata acest lucru pare improbabil.

12 COMENTARII

  1. Sa dea Domnu sa il scoata cu ecran de macar 4.2-4.5….deja imi curg balele, vreau unul cu ecran mai mare,altfel nu voi fi client Iphone (nu zic Apple ca am deja Ipad 3) niciodata cu actualele de 4 inch.

  2. Si eu vreau demult un ecran mai mare, dar pare ca apple nu tine cont de ce vor clientii din pacate. Am Ipad 3, am avut toate generatiile de iphone, iar iphone 5 nu am luat pentru ca este ecranul prea mic. Nu mai vorbim aici de telefonul acela care il tii la ureche, acum toata lumea vrea ecrane sa faca treaba pe ele, despre asta e vorba…Apple face ceva, te rugam!!!

  3. Citesc si ma minunez. Evident optiunea este a fiecaruia iar gusturile nu se discuta. Este clar ca un joc, film, aplicatie, web page…etc se vede mult mai bine pe un ecran mai mare. Este clar ca mergem la cinema ca sa vedem si sa percepem un film altfel decat o facem acasa pe o marime a ecranului impresionanta insa un dispozitiv mobil ar trebui sa fie in opinia mea ceva usor de folosit, mic, care nu jeneaza. Sper din tot sufletul sa nu mareasca diagonala la iphone si sa ramana exact asa cum este pentru ca vreau sa am tot timpul cu mine un produs usor de folosit care nu incomodeaza in nici un fel. Este clar ca atunci cand ajung acasa sau in anumite circumstante folosesc ipad exact datorita lucrurilor de care povesteam la inceputul comentariului, dar in metrou si in spatiile publice nu folosesc si nu as folosi ipad pt ca se holbeaza toti la mine si urasc asta in schimb cu un iphone aceasta problema se rezolva.

  4. Asta ar fi una dintre probleme. O alta problema ar fi ca ar trebui schimbate rezolutiile aplicatiilor sa fie compatibile cu noul ecran. Hmm din cate stiu sunt multe aplicatii care nuau facut asta pt iphone 5 si nici nu vreau sa imi imaginez ce probleme vor aparea daca mai scot un iphone cu o alta rezolutie. Steve Jobs sa incapatanat sa tina iphone ul la 3,5 inch in pofida multora care vroiau schimbari in acest sens. Eu personal prefer 3,5 in favoare 4 inch. Ar fi pacat ca o companie ca apple sa se duca in jos. De la greseli mici incepe declinul.

  5. Toti cauta sa mareasca ecranul….. dar bateria nu o mai baga nimeni in seama? Degeaba ai ecran de 4.2 4.5 5 6+ daca trebuie sa stai legat de o priza. Eu zic ca ar da o mare lovitura pe aceasta piata daca ar lansa primul smartphone caruia ii tine bateria cel putin 2 zile de cox incins!!!!

  6. Cata P punct ochit,punct lovit.Sunt un gamer înrait si pot spune ca în fiecare zi incarc 4S-ul meu de vreo doua ori.Sper sa auzim ceva si despre acumulatori în viitorul apropiat.