In Q1 2013 Apple a stabilit un nou record mondial in ceea ce priveste incasarile unei corporatii

  In Q1 2013 Apple a inregistrat incasari de 54.5 miliarde de dolari, un record pentru companie, insa un record global si in ceea ce priveste incasarile inregistrate de corporatii, indiferent despre ce segment de piata vorbim. Tim Cook a mentionat acest lucru in cadrul conferintei audio pentru prezentarea rezultatelor financiare, iar daca va uitati la aceasta pagina, veti observa ca Apple a inregistrat incasari mai mari inclusiv decat Exxon Mobil, una dintre cele mai puternice companii de pe glob.

  Avand in vedere asemenea rezultatele, este cat se poate de clar ca Apple va intra in faliment in urmatoarele luni, deoarece lumea nu ii mai cumpara produsele proaste care si asa sunt greu de fabricat. Era normal ca Apple sa ajunga in aceasta situatie, daca luam in considerare faptul ca ultimele sale produse au fost un esec, nu s-au vandut deloc si din pacate au generat asemenea incasari.

UPDATE: Se pare ca Walmart detine coroana in acest domeniu.

15 COMENTARII

  1. @Victor Bulgar: O fi, dar ce legatura are cu ce am scris eu? Serios acum? Iar vorbesti aiurea doar sa contrazici ceva legat de ce spun eu in legatura cu Apple?

  2. @Zaone, pai cum adica? Ai si in titlu, si in articol, ca Apple s tabilit un nou record mondial privind incasarile, si eu sunt pe langa?

  3. “In Q1 2013 Apple a stabilit un nou record mondial in ceea ce priveste incasarile unei corporatii”

    Acum daca a avut incasari record de 54 miliarde in cel mai reusit trimestru, inseamna ca in ultimul an a avut intre 100 si 200 miliarde, nicidecum nu e prima. Nu am dreptate?

  4. Dude, lasa vrajeala, era vorba de Q1 2013, am scris din primele cuvinte. Devii obositor, serios de nu. Am spus clar de la inceput despre ce e vorba, un trimestru fiscal, nu de vanzari anuale. Nu e prima oara cand faci chestii de genul asta. Desi in general apreciez oamenii care au un punct valid de spus si o fac coerent si frumos, ma enerveaza lucrurile de genul celui facut de tine acum. E clar ca ai ceva impotriva Apple, dar las-o mai moale, nu denatura subiectele, ma si faci sa ma cert aici.
    Am terminat.

  5. “Avand in vedere asemenea rezultatele, este cat se poate de clar ca Apple va intra in faliment in urmatoarele luni, deoarece lumea nu ii mai cumpara produsele proaste care si asa sunt greu de fabricat. Era normal ca Apple sa ajunga in aceasta situatie, daca luam in considerare faptul ca ultimele sale produse au fost un esec, nu s-au vandut deloc si din pacate au generat asemenea incasari.” huh?

    Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2013/01/24/in-q1-2013-apple-a-stabilit-un-nou-record-mondial-in-ceea-ce-priveste-incasarile-unei-corporatii/#ixzz2ItC9ehdC
    Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial

  6. si-au ratat tinta de vanzari la iPhone si au avut cele mai mici cresteri in vanzari din 2003 incoa`. Totusi, pana la faliment mai e drum lung. Trebuie sa scoata urgent ceva nou, altfel se plafoneaza….si devin mediocrii